Lolec
in primul rand asta intra la dragoste si sex
in al 2-lea rand: normal ca da lol doh
in al 3-lea rand: daca nu ai varsta necesara e super aiurea sa iti incepi viata sexuala de mica... daca te uiti putin prin intrebari vei gasi si fete de 12 ani care se intreaba daca e normal sa fie virgine la varsta lor... LOL PE CE PLANETA TRAIM?
Ai grija daca nu esti mare... sa nu iti para rau... si sa fii sigura ca e dragoste xD
Si mai sunt si B. T. S. (Bolile cu Transmitere Sexuala) de care nu vrei sa ai, nu?
Si prezervativul este deocamdata singurul mijloc cunoscut care te protejeaza de SIDA
Loale! Ce intrebari. Pai doaaaah, normal ca trebuie sa folosesti. Incearca unul cu gust de capsuni am auzit ca e bun. N-am incercat sincer, pentru ca nu sunt doritoare sa ma dezvirginez. Vai de capul Romaniei. Ne-am dat drecu daca continuam cu prezervativele. O sa avem o criza de prezervative. Si atunci ce veti face oare? Cred ca veti folosi pungi d-alea
Ba da trebuie neaparat.deci pe langa boli e si fain cu cauciuc ca daca si scartaie cauciucul, fuaiii ce te binedispune, face atmosfera. siii, gata, ca numa prostii zic. da, foloseste-l
La modul cel mai serios daca doresti copii ok nu folosesti, dac nu. e bine sa fii precauta pentru ca barza nu intreaba,, vine
Bineinteles ca trebuie, in primul rand eviti o sarcina nedorita si in al doi-lea rand eviti riscul de a lua o boala cu trasmitere sexuala, e o metoda sigura pentru amandoi partenerii in toate punctele de vedere, si aceasta decizie ar trebui sa o iei fara sa mai stai pe ganduri
Pai prezervativul e o metoda cea mai buna pentru a nu avea copii si previne si bolile asa ca foloseste dar gandeste-te mai bine daca vrei sa te dizvirginezi depinde catzi ani ai acum vb pritenilor sa nu o sa iti para rau
FairPlay întreabă: