| bia17 a întrebat:

Trebuie ineaparat cand te dezvirginezi, partenerul sa foloseasca prezervativ?

11 răspunsuri:
| Black a răspuns:

Lolec
in primul rand asta intra la dragoste si sex
in al 2-lea rand: normal ca da lol doh
in al 3-lea rand: daca nu ai varsta necesara e super aiurea sa iti incepi viata sexuala de mica... daca te uiti putin prin intrebari vei gasi si fete de 12 ani care se intreaba daca e normal sa fie virgine la varsta lor... LOL PE CE PLANETA TRAIM? laughing
Ai grija daca nu esti mare... sa nu iti para rau... si sa fii sigura ca e dragoste xD

| Kate21 a răspuns:

Pai daca nu foloseste ramai insarcinata
E DESTUL DE CLAR?

| Kate21 a răspuns:

Si mai sunt si B. T. S. (Bolile cu Transmitere Sexuala) de care nu vrei sa ai, nu?

| Kate21 a răspuns:

Si prezervativul este deocamdata singurul mijloc cunoscut care te protejeaza de SIDA

| asdgfhresry a răspuns:

rolling on the floorLoale! Ce intrebari. Pai doaaaah, normal ca trebuie sa folosesti. Incearca unul cu gust de capsunilaughing am auzit ca e bun. N-am incercat sincer, pentru ca nu sunt doritoare sa ma dezvirginez. Vai de capul Romaniei. Ne-am dat drecu daca continuam cu prezervativele. O sa avem o criza de prezervative. Si atunci ce veti face oare? Cred ca veti folosi pungi d-alea laughing

| tim a răspuns:

Ba da trebuie neaparat.deci pe langa boli e si fain cu cauciuc ca daca si scartaie cauciucul, fuaiii ce te binedispune, face atmosfera. siii, gata, ca numa prostii zic. da, foloseste-l

| EUSIATIT a răspuns:

La modul cel mai serios daca doresti copii ok nu folosesti, dac nu. e bine sa fii precauta pentru ca barza nu intreaba,, vine

| germi a răspuns:

DAAAAstraight face

doar nu vrei sa te trezesti cu o sarcina de la primul contact, nu?straight face

| pisicutzaa a răspuns:

Bineinteles ca trebuie, in primul rand eviti o sarcina nedorita si in al doi-lea rand eviti riscul de a lua o boala cu trasmitere sexuala, e o metoda sigura pentru amandoi partenerii in toate punctele de vedere, si aceasta decizie ar trebui sa o iei fara sa mai stai pe ganduri

| danycsbraila a răspuns:

Pai prezervativul e o metoda cea mai buna pentru a nu avea copii si previne si bolile asa ca foloseste dar gandeste-te mai bine daca vrei sa te dizvirginezi depinde catzi ani ai acumwinking vb pritenilor sa nu o sa iti para rauwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing ce intrebare de fapt daca vrei sa faci copii nu trebuie dar riscurile de boli si de a ramane insarcinata sunt 99% in unele cazuri mai ales daca ai varsta frageda asa ca lasa viata sexuala si vezi tu ce faci cu restul problemelor pana la sex happy bafta

Întrebări similare