| Dina a întrebat:

"Trebuie sa fii prieten cu tine insuti". Cum sa inteleg aceasta? Am citit undeva ca daca vrei sa ai prieteni adevarati trebuie mai intii sa fii prieten cu tine, cred ca asta e si problema ca nu am prieteni.Si cum sa fac sa fiu cu mine prieten? Si macar daca ar fi asa mai bine?

Răspuns Câştigător
| SummerSmile97 a răspuns:

Prieten cu tine insuti esti atunci cand ai grija de tine, de sanatatea ta!
Si chiar nu ai nici un prieten? Asta nu prea as crede-o deoarece daca nu ai avea nici un prieten ai fii izolata total si nu ai vorbi cu nimeni! Prieteni iti sunt si parintii, fratii/surorile, rudele!

Sper ca te-am ajutat! >.^

Raalucaa ^.^

| Dina explică (pentru SummerSmile97):

Am prieteni parinti,sora,verisori...dar cu ei nu pot discuta fiecare problema a mea pentru ca simt ca n-are rost,ca nu m-ar intelege, iar eu consider prieten pe acel care ma accepta asa cum sunt si plus la asta ma intelege si ma ajuta.Iar parintii mei de exemplu cind incerc sa le zic ceva nici nu termin ca deodata imi zic raspunsul la care era de asteptat, si nu care il vreau eu.Si aud mereu"o sa reusesti,esti inca mica,am trecut prin asta,n-ai ce face, nu te lua dupa prostii"Dar unde-s sfaturile, unde-s cuvintele care intr-adevar sa le inteleg? Unde-s?

| SummerSmile97 a răspuns (pentru Dina):

Nu de fiecare data o sa auzi raspunsul pe care il vrei! Ar trebui sa vorbesti cu parintii tai cand si ei sunt intr-o dispozitie buna si cand au timp!
Din propria experienta iti spun ca cei mai buni prieteni ai tai vor ramane mereu aprinti deoarece prietenii tai te pot judeca, rad si chesti dintrastea! Poate parintii tai ti-au dat asemenea raspunsuri deoarece erau ocupari, au si ei probleme multe! Trebuie sa ii intelegi!

| Dina explică (pentru SummerSmile97):

Am trecut prin asta, stiu ca cum n-as fi tot parintii m-ar iubi, dar totusi citeodata nu-i inteleg.

| SummerSmile97 a răspuns (pentru Dina):

De multe ori nici eu nu imi inteleg parintii dar ma gandesc ca si ei au problemele lor! Gandeste-te ca ei fac tot posibilul ca sa iti dea bani, sa te creasca, sa iti cumpere ce vrei, de aceea eu iti spun ca trebuie sa vorbesti cu ei si chiar daca nu de fiecare data vei auzi raspunsul care vrei sa il auzi, ei incearca sa iti dea sfaturi bune, sa te protejeze!winking

10 răspunsuri:
| Dina explică:

Va multumesc mult la toti.

| DeliaDaniela a răspuns:

"Trebuie sa fii prieten cu tine insuti" >> adica sa te accepti asa cum esti, sa te descoperi pe tine! Sa crezi in tine si in ceea ce faci... sa inveti sa te ierti!
Ai mai multa incredere in tine si o sa vezi ca o sa iti faci prieteni happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa vorbesti singur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei ce au scris inaintea mea au intrutotul dreptate,si iti mai zic si eu inca ceva: de exemplu tu te uiti intr-o oglinda,te privesti,si nu iti place ce vezi,atunci cel de langa tine cum vrei sa te placa? trebuie sa te accepti cum esti,sa te descoperi asa cum esti calitati+defecte,si la urma tragi linie si vezi ce si cum, si ink un lucru imp: nu te subestima NICIODATA in fata nimanui, fii stapana pe situatie si pe TINE! P.S cred ca multe pers ar dori sa iti fie prieteni!

| Dina explică (pentru anonim_4396):

De ce nu reuasesc sa-mi fie?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dina):

Pai te-ai gandit ca pur si simplu nu merita prietenia ta? sau sunt prea ''obtuzi'' ca sa observe ca tu ai fii o amik excelenta sau chiar ''funny''? asa sunt unii.dar eu zic sa iti urmezi instinctul si fa-ti TU grupul tau de prieteni/e...de ce nu?