Eu personal mi'as dori: Un tricou cu toti prietenii mei cei mai buni sau o bratara frumoasa!
un buchet mare de trandafiri albi cu galben, si pe langa ei o ciocolata mare si caldura unei imbratisari!
Trebuie sa te uiti la fata respectiva, si sa vezi ce ii place ei, ce o incanta poate este pasionata de pictura atunci i'ai un set de acoarele bune si un set de pensule, poate este pasionata de dans, i'ai un brelog cu "DANCE", poate de footbal/volei i'ai un tricou asemanator cu echipa ei preferata de footbal/volei si sa ii scrii numele ei pe el! Daca o incanta parfumurile afla care este parfumul ei preferat si cumpara'il.
Sper ca te; am ajutat!
Poi poti sai iei un set de accesori: Cercei lant bratara inel.
Poti sa ii iei cum ar fi un tricou cu numele ei pe el
Poti sa ii iei mos craciun si sa cante ceva sau sa faca ceva.
Poti sa ii iei o bluzita cu niste blugi sau o gecuta
Iti dau exemplu(ce poti sa i iei cadou intreg)
Un buchet de trandafiri(numarul de ani il inplineste ea) Cu o ciocolata pe langa ea.
O bluzita cu manica lunga cu numele ei sau altceva pe el(ceva atractiv) cu o geaca manusi si un fular pentru ca e sesonul.
Un ursulet sau cu animalul ei preferat (sau mos craciun)
Un set de accesori cum ar fi
Lant, bratara, inel, cercei
Si poti sa ii mai ei ce vezi acolo pe loc
Sper ca ti-am fost de folos! Si sper ca o sa ii placa!
Bună! O jucărie pufoasă (căţel, dacă îi plac căţeii, pisică sau alt animal), o carte din genul preferat de ea, o eşarfă în culorile ei preferate, două bilete unde îi place ei (un concert, un film, o piesă de teatru), o cutie frumoasă pentru bijuterii, o pernuţă frumos mirositoare, din petale de flori (se găsesc la magazinele de cadouri ca Sara Blue).
Nu vreau funde, dar vă invit pe amândoi pe website-ul meu,
http:/www.lecturirecenzate.ro/ Pa, pa!