anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Trebuie sa ma demachiez zilnic? daca nu folosesc demachiant pentru inlaturarea mascarei, acest lucru dauneaza genelor? uneori uit sa ma demachiez.

5 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Eu zic sa-ti faci un "obicei" din a nu te mai machia... Esti mai frumoasa fara, lasa prostiile cu "scoate in evidenta"!

| getty a răspuns:

E foarte important sa te demachiezi in fiecare seara astfel inlaturi(nu definitiv) formarea cosurilor, a punctelor negre si a ridurilor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mai uita sa te demachiezi, pentru ca acest lucru dauneaza foarte mult fetei mai ales cu trecerea timpului. Fata daca este plina de fard porii sunt acoperiti iar pielea nu mai respira si din acest motiv pielea isi pierde din elasticitate si se rideaza iar tu nici nu iti dai seama.Asa se intampla si cu genele trebuiesc eliberate de greutate deoarece cu timpul se toaca si cad si mai ales cad si datorita rimelului care ataca deoarece este si el toxic. Daca toata ziua suntem fardate pielea fetei simte nevoia sa respire mai ales noaptea in timpul somnului, asa cum de altfel si tu simti nevoia sa te descalti dupa ce toata ziua umbli incaltata.Eu una oricat de obosita as fi ma demachiez chiar cu ochii inchisi cat de repede pot ca sa scap si sa am un somn linistit pentru ca altfel nu pot sa adorm. Daca s-a intamplat foarte rar sa adorm machiata m-am trezit peste noapte si m-am demachiat.Ca sa nu mai uiti, cum vii acasa in primul rand te demachiezi ca sa scapi.Succes si sa nu mai uiti sa te demachiezi!

| anonim_3775 a răspuns:

Nici eu nu ma demachiam zilnic... pentru. k uitam(la fel k tine)... dar mi se pare ca am o fata mai ridata, mai q cosuri daca nu ma demachiez... asa ca :X nu uita sa te demachiezi

| Jonsdottir a răspuns:

Nu te mai machia, fi tu si gata.fi naturala happy