| ioana_7624 a întrebat:

Trebuie sa mi vina ciclu prin data de 3-4si pe mine inainte cu o saptamana jumate doua ma dor sanii de fiecare data... si nu au inceput sa ma doara numa din data de 9 putin si acum de 2 zile mis mai umflati si ma dor mai tare... e posibil sa`mi fi intarziat atata? si sa`mi vina sau sa fi ramas insarcinata? nu ma simt rau deloc... dar mi`e frica...va rog sa`mi raspundeti...

3 răspunsuri:
| anaid a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine ar fi sa faci un test de sarcina ca sa scapi de indoieli... daca iese negativ(cred ca asa iti si doresti)consulta un ginecolog e posibil sa ai probleme... iar daca iese pozitiv trebuie sa te pregatesti sa devii mamica... fara avorturi. Daca este sa fie inseamna ca asa trebuie sa se intample, daca ai facut tu o greseala nu trebuie sa plateasca un copil pentru ea, este greseala ta si trebuie sa iti ascumi responsabilitatea(scuza`ma daca am fost prea dura dar ma irita faptul ca in ziua de astazi avorturile se fac cu atata usurinta, fara cea mai mica ezitare)

| roxyy_2844 a răspuns:

Nu te speria ca o sa-ti vina si daca nu ti-o venit in 3-4 cum ai zis tu sigur pana la sfarsitul lunii o sa -ti vina... oricum eu zic sa consulti un ginecolog...ca s-ar putea sa ai dereglari hormonale...tongue

| ioana_5526 a răspuns:

Msik mult... mi-am facut un test si mi-a iesit negativ si dupa vreo 3 zile mi-a venit... m`am bucurat...nu stiu dc mi-a intarziaty atata ca de obicei nu imi intarzie... da sunt happy acum...mersi mult pentru raspunsuri``happy