Poti sensibiliza audieenta recitand la inceput sau la sfarsit poezia lui Lucian Blaga "Cantecul obarsiei". Poti s-o scrii si pe o plansa.Are doar 2 strofe.
"Totul incepe de la continutul prezentarii. Cu cat sunt pregatita mai bine, cu atat mi-e mai usor sa vorbesc. Ziceam intr-un post anterior ca e enervant de plictisitor cand cineva citeste de pe o foaie. De obicei si eu am prezentarea scrisa pe o foaie (ca de emotii de obicei uit ordinea in care trebuie sa vorbesc), dar incerc pe cat posibil sa-mi dezlipesc ochii din ea si sa explic celor care nu stiu despre ce este vorba, mai degraba decat sa prezint un eseu cu ce am inteles eu. Oamenii parca sunt mai receptivi atunci cand te uiti la ei, cand le explici pe limbajul lor, cand le raspunzi la intrebari."
Countinuarea aici http://andadj.blogspot.com/2009/11/in-fata-publicului.html
Incepe ca o poveste.despre un strop de apa care s-a nascut, si la botez a fost trecut prin lumina soarelui si-l chema aburel. s-a transformat si a mers in calatorie cu toti de seama lui, si vedeau lumea de sus si le venea dor de mama lor marea si cateodata unii mai plangeau si ploua. iar aburel a imbatranit si a vazut multe si a coborat lin plutind transformat in fulg de nea ca sa renasca iarasi. si tot asa. mai infloreste de la tine si daca tu crezi jumatate ei te vor crede 100%sa-mi spui daca ai avut succes.
Incepe ca o poveste.despre un strop de apa care s-a nascut, si la botez a fost trecut prin lumina soarelui si-l chema aburel. s-a transformat si a mers in calatorie cu toti de seama lui, si vedeau lumea de sus si le venea dor de mama lor marea si cateodata unii mai plangeau si ploua. iar aburel a imbatranit si a vazut multe si a coborat lin plutind transformat in fulg de nea ca sa renasca iarasi. si tot asa. mai infloreste de la tine si daca tu crezi jumatate ei te vor crede 100%sa-mi spui daca ai avut succes. uite ca mi-ai dato idee sa-i spun fetei male o poveste frumoasa, pe tema asta.