Adevarul e ca ai foarte mare dreptate.tot ce ne inconjoara ne influienteaza pozitiv sau negativ.lumea d azi e plina de lucruri din care oamenii nu pot absoarbe decat rautate fara ca ei sa isi fii dat seama. daca e sa vb despre ceva anume[ nu ca ar fi putine] am discuta zile la rand fara sa deducem nimic folositor...Despre principiile de altadata.ele au fost demult incalcate datorita faptului ca oamenii se zgarcesc si se umfla in pene mai mult ca niciodata.pentru aceasta o binecunoscuta scuza ar fi: asta e generatia tineretului.noi suntem cei acuzati si 'vinovati" de greselile oameniilor "mari".noi insa ne.am obisnuit dandu.le dreptate fara sa incercam sa salvam ce a mai ramas din principiile noastre.o sa ne trezim intr.o zi fara nimic si nu vom stii de ce...
Referitor la lipsa de educatie tot mai acuta si inversarea sistemului de valori, cand infractori imbogatiti ajung sa fie exemple/modele la tv, cand legile junglei si instinctele primare domina oamenii tot mai materialisti si mai needucati, gasiti explicatii, cauze etc. in raspunsurile mele la intrebarea "De ce miliardele sunt detinute doar de prostii viciosi?" precum si la intrebarea "De ce am ales democratia?"