Înțelegând că tu nu ești proprietatea nimănui. Adică:
Ești liberă. Să fii cu cine vrei. Și să nu mai fii cu nimeni, dacă asta alegi tu.
Că oamenii nu vor să înțeleagă treaba asta (nu toți), deja pe tine nu te mai privește. Însă încearcă să ai grijă de tine. Oameni săriți de pe fix sunt pe toate drumurile.
Nu te mai lăsa tradusă de 100 de apeluri pierdute. Poți să ai și mai multe, deci nu dispera : )
Unii sunt obsedați, altora le e frică să te piardă, alții se pot obișnui cu tine, alții își fac centrul universului din tine.
Și pentru toate, ei te scot pe tine de vinovată și îți vin cu texte și fitile de genul: "te iubesc". Așa, și? Nimeni nu este obligat să îți fie prieten sau iubit sau altceva. Fiecare o face pentru că asta simte. Dacă n-o mai simte, pur și simplu se pleacă și se schimbă placa. Nu te crampona inutil.
Nu le mai pune pe toate la suflet. Ai putea să încerci să îți schimbi numărul de telefon sau să ieși cu prietenii mai mult și să îl ignori pe ăla.
Dacă nu, caută-ți pe altul. Și petrece un timp frumos alături de un om ca lumea. Și nu uita că nimeni nu e obligat să stea lângă ăla sau să stea lângă tine. Oamenii vin și pleacă. Nu trebuie să îi condamni pentru asta, dar nici nu trebuie să tremuri pentru că vrei tu să pleci.
Nu sta într-o relație de genul ăla, că ai să regreți mai târziu și să știi că viața e plină de regrete. Nu cred că ți le dorești chiar pe toate... : ) Succes.
Buna!
Nu trebuie sa te simti vinovata, adica nu ai facut nimic rau ..este alegerea ta pana la urma
Este vreo diferenta de ani intre voi?
Nu cred ca se va intampla nimic. Pentru a scapa de starea de vinovatie. nu te mai gandi la el, ocupati timpu cu altceva
Incerc sa ma bag la somn dar nu pot parca imi vine sa nu stiu. as vrea cumva sa uit astea 5 sap, sa nu mai aud de ele.M-am gandit ca poate daca spun cuiva de asta ma simt bine
Nu iti fa griji din cauza asta... lasa timpul sa rezolve totul. Daca te suna ar fi bine sa ii raspunzi si sa ii explici situatia frumos. Nu rezolvi nimic daca tot inchizi telefonul sau ignori
Bafta!
.daca nu vrei sa fi cu el ..asta e...nu e nimeni de vina... poate doar el ca nu a reusit sa te vrajeasca.
Dar nu inteleg de ce ma simt asa vinovata chiar nu tineam la el in genul ala
Buna, "80 de ori", tocmai ce ai scapat de un obsedat.
Posibil sa te mai frece la icre cateva zile/saptamani pana va intelege mesajul (acest tip de persoane sunt mai grei de cap).
Gandeste-te la acele "80 de ori" cand te simti prost ( nu ai de ce ).
El ar trebui sa se simta vinovat deoarece a insistat pentru un lucru care il stia deja.
Mult Noroc!
Fabianiba întreabă: