| kyjonopsy a întrebat:

Trebuie sa tin un discurs in fata clasei (si sa vorbesc liber fara sa citesc) la o materie si chiar daca sunt colegii mei si profa am emotii + ca sunt o fata timida,iar profa a zis ca tine cond de felul in care spunem (sa fie tare,pe inteles si sa fim calmi )si alte chestii si as vrea sa para ca vorbesc natural(vorbesc in engleza), dar nu stiu cum sa fac sa nu fie evident ca ma tem (sau s-o zic ca pe o poezie rapida si sa scap). ajuutor va roog! funda!

1 răspuns:
| Anon352 a răspuns:

Pai aici depinde de tine, oricum daca tu esti o fire mai emotiva chiar nu poti sa te controlezi, de exemplu o colega de-a mea a avut asa un referat la germana (bineinteles ca si eu am avut) si tremura toata, si tot 10 a luat pentru ca daca tu tremuri chiar nu ai cum sa te stapanesti. eu la referatul ala m-am incurcat de m-a luat naiba, dar am facut niste glume stupide si am luat 9 laughing deci nu prea exista cum ai putea sa te controlezi, totul depinde de tine, incearca sa nu-i mai bagi in seama si sa te gandesti asa cum ma gandesc si eu : ma, de omorat nu ma poate omora ca intra in inchisoare, deci ce se poate intampla? sper sa reusesti, bafta :d