| ionique23444 a întrebat:

Trec a noua la Sava si au zis cei mari ca liceul are un colectiv foarte homofob in comparatie cu alte licee (Cosbuc, Lazar etc). Sunt baiat, 1, 75, am parul lung si sunt homosexual. Am inteles ca sunt foarte putini baieti queer in liceu si ca lumea, cu tot cu profesori, te judeca rapid dupa cum arati. Pentru cei care cunoasteti cat de cat liceul, ar trebui sa ma astept sa ma ia lumea la misto pe holuri si prin curte? Profesorii o sa se uite urat la mine? Nu o sa ma imbrac ca un homosexual, dar cu parul nu stiu ce sa fac. Merita sa ma tund? Ca n-as vrea sa-mi iau bullying grav sincer.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Homosexual la doar 14-15 anisori?
Cand dumnezeu ai avut tu timp de sex in poponet?

Esti sigura ca tu stii ce inseamna homosexual?
Parintii tai ce spun de asta?

La scoala mergi sa inveti, nu sa-ti declini sexualitatea ori sa faci parada modei, de aceea trebuie sa vezi Regulamentul scolar si sa te imbraci, tunzi si comporti, asa cum este specificat in regulamentul scolii.

| dullcat a răspuns:

Buna.Sa stii ca nu exista colectiv la licee. Exista doar bisericute, asa cum vor exista si mai incolo.Deci nu-ti fa griji.Stiu ca suntem incurajati sa ne intelegem cu totii de mici, mesajul acesta il vezi mai ales in desenele animate, insa in viata reala e imposibil sa se intample asa.Mereu va fi un colg de scoala(sau mai multi), facultate, de la locul de munca etc. care ti se va parea antipatic.Nu e nimic anormal aici.
Parul il poti prinde in coc la baza gatului, atat timp cat nu se va gasi directorul sa iti impuna sa te tunzi.Ca fapt divers trebuie sa respecti regulamentul la liceu, nu ai ce face decat sa te conformezi.Insa la facultate, de exemplu, e mult mai lejer si acolo te poti exprima cu parul in diverse moduri, nu te mai limiteaza regulile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru siguranța ta emoțională și chiar fizica, nu trebui să-ți dezvălui orientarea sexuala.
Da. E mai indicat sa te tunzi decât să riști orice forma de bullying.

| pufulescu0o a răspuns:

Preferintele sexuale nu trebuie sa ti le stie nimeni, nu suntem in America! Deci daca tu nu te dai in spectacol nu vei avea probleme pe partea asta.
Despre par nu stiu ce sa zic, s-ar putea ca liceul sa aiba un cod de conduita unde este precizat cum trebuie sa arate elevii, deci va trebui poate chiar sa il scurtezi.

| mariamarin2006 a răspuns:

La Iulia Hasdeu nu recomand din propria experiență. Am auzit rău de Sava, dar nu știu ce să zic.
Ai grijă de tine!