O sa-ti raspund la ultima parte din intrebare...
Nu stiu ce a fost in capul tau
Eu sunt la stiinte ale naturii si am 1 ora de info pe saptamana si sincer e o clasa foarte buna dar la info e asa de greu de inteles lectiile alea incat mai mult de jumate dintre noi au ramas corigenti.
Tu o sa ajungi sa ai si 4-5 ore in clasa a 11-12 si o sa fie foarte greu. Daca te pricepi la matematica, poate ca o sa te descurci, dar altfel nu prea.
Sfatul meu e sa fii foarte atent la primele notiuni de baza pentru ca in primii 2 ani veti lucra doar pe caiet, apoi in urmatorii 2 la calculator si o sa va dea tot felul de algoritmi si programe in C++ care sincer sunt niste mari batai de cap.
Mate, Informatica, TIC(tehnologia informatiei si comnunicatiei), Romana, Engleza, Franceza, Istorie, Geografie, Sport, Muzica, Logica, Biologie, Religie, Fizica, Dirigentie, Chimie, Desen si km atat. sper ca n-am uitat ceva...si eu sunt la profil de mate-info cls 11 big grin.in clasa 10 o sa ti se schimbe logica cu psihologia si o sa mai ai o ora in plus Educatie Antreprenoriala( Economie).si din cls 11 o sa ti se elimine orele de Muzica si Desen si o sa le inlocuiasca cu inca o ora de Mate si Info big grinbig grin.
Surori melenu ii se pare un profil deloc greu, din toamna ii clasa 10 si clasa 9 a terminat-o cu media 10. si nu ii tocilara! Bafta!
In teorie e un profil greu, dar depinde mult de liceu si profesori.
Materiile ar fi mate (4-5 ore), romana (4 ore), info (4 ore), fizica, chimie, biologie, engleza, franceza (2 ore) si ce o mai fi (psihologie, sport etc)