| boboboy98 a întrebat:

Trec clasa a 9-a si am intrat la profilul mate-info.As vrea sa stiu ce materii o sa fac si cate ore din fiecare si daca este un profil foarte greu? Ms mult.

3 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

O sa-ti raspund la ultima parte din intrebare...
Nu stiu ce a fost in capul tau laughing
Eu sunt la stiinte ale naturii si am 1 ora de info pe saptamana si sincer e o clasa foarte buna dar la info e asa de greu de inteles lectiile alea incat mai mult de jumate dintre noi au ramas corigenti.
Tu o sa ajungi sa ai si 4-5 ore in clasa a 11-12 si o sa fie foarte greu. Daca te pricepi la matematica, poate ca o sa te descurci, dar altfel nu prea.
Sfatul meu e sa fii foarte atent la primele notiuni de baza pentru ca in primii 2 ani veti lucra doar pe caiet, apoi in urmatorii 2 la calculator si o sa va dea tot felul de algoritmi si programe in C++ care sincer sunt niste mari batai de cap.

| 9988 a răspuns:

Mate, Informatica, TIC(tehnologia informatiei si comnunicatiei), Romana, Engleza, Franceza, Istorie, Geografie, Sport, Muzica, Logica, Biologie, Religie, Fizica, Dirigentie, Chimie, Desen si km atat. sper ca n-am uitat ceva...si eu sunt la profil de mate-info cls 11 big grin.in clasa 10 o sa ti se schimbe logica cu psihologia si o sa mai ai o ora in plus Educatie Antreprenoriala( Economie).si din cls 11 o sa ti se elimine orele de Muzica si Desen si o sa le inlocuiasca cu inca o ora de Mate si Info big grinbig grin.

Surori melenu ii se pare un profil deloc greu, din toamna ii clasa 10 si clasa 9 a terminat-o cu media 10. si nu ii tocilara! Bafta!

| greyhound a răspuns:

In teorie e un profil greu, dar depinde mult de liceu si profesori.
Materiile ar fi mate (4-5 ore), romana (4 ore), info (4 ore), fizica, chimie, biologie, engleza, franceza (2 ore) si ce o mai fi (psihologie, sport etc)