| Myrtille a întrebat:

Trec direct la subiect:prietena mea cea mai buna.De cand are prieten, vorbeste doar despre el, dar nu-i aceasta problema ci in faptul ca ne vedem doar cand are ea nevoie, si sincer sunt cam jenata ca in cuvinte sunt ca si sora ei, in public sunt nimeni, la orice ID ea pune doar poze cu alte prietene de-ale ei, iar cu mine=0(zero). Ma simt oarecum tradata si ma intreb daca inca imi este prietena. Dau funda pentru cine ma ajuta sa ma lamuresc!

Răspuns Câştigător
| BìbììliciOus a răspuns:

Eu sunt de alta parere.
Vorbeste cu ea direct si spune-i ca te deranjeaza, daca spui ca va vedeti doar cand are ea nevoie asta din punctul meu de vedere se numeste: folosire!

Nu o cunosc, nu am cum sa spun ca mai iti este prietena sau nustraight face
Eu cred ca nu a fost niciodata prietena adevarata in adevaratul sens al cuvantului, asa cu toti putem sa vorbim, dar din pacate numai vorba ramane de noi daca nu demonstramstraight face

Posibil este indragostita, si din pacate da laoparte o prietenastraight face
Sincer, mi se pare urat!
Stii.
mai sunt si persoane care iubesc dar nu stiu sa o arate
acum nu stiu daca este si cazul tau

Sfatul meu ar fi sa vorbesti cu ea, spune-i ce te deranjeaza.
La urma urmi ce ai de pierdut?! prietena tot nu mai iti este adevarata daca doar se foloseste de tine.
Eu una decat sa am prieteni doar pe interes mai bine deloc!

bafta!;*

3 răspunsuri:
| dudutm a răspuns:

Din moment ce ea pune poze cu prietene de-a iei si cu tine nu, nu cred ca te crede cea mai buna prietena. Intreab-o pe ocolite si vezi.

| Candice a răspuns:

De ce nu vorbesti cu ea? Fii deschisa si daca aveti incredere una in alta iti va spune adevarul. Daca iti este prietena adevarata se va pune in locul tau si va gasi o solutie. Nu dispera, capul sus happy

| ImNotPerfect a răspuns:

Pai pot spune ca si eu am trecut prin asta, dar nu te descuraja intreb-o de ce nu pune poze cu tine, dar eu spun ca ea nu ti-ar fi prietena.