anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Trec printr-o perioada deprimanta si am nevoie de cineva care sa fie langa mine. Am 17 ani si nu am avut inca o relatie insa crescand fara tata, simt nevoia de o protectie masculina. Curand nu cred ca o sa apara fat frumos, deoarece marea majoritate a baietilor cauta relatii doar pentru fizicul meu, insa eu caut pe cineva care sa-mi atinga sufletul, nu trupul. Totusi ce pot face? Va multumesc pentru raspunsuri

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai asteapta sa faci 18 ani pentru ca masculinitatea pentru minoritate nu e indicata si omul intreg la cap se leaga de alta persoana de sex opus fara sa fie supus in starea pedofiliei ci fiind ambele persoane adulte. Acum mai tragi o gura de aer curat si mai inveti chestii de la viata intreband-o pe maicata.

| TheAce a răspuns:

Intrebarea ta e buna, dar raspunsul plauzibil cred ca e unul singur...Cauta. Ce cauti tu nu-i tocmai atat de dificil de gasit. Incearca in mare sa nu te inconjori de persoane posesoare a unor iq-uri subunitare chiar daca stim cu totii ca sunt pe toate drumurile. Tine ochii deschisi si nu judeca pe nimeni de la inceput si vei avea surpriza sa gasesti ceea ce cauti. Stiu ce simti, stiu cum e sa fii cu duzine de domnisoare frumoase si..well..atat dar asta nu inseamna ca nu stiu ca exista si altceva. Tot mai greu de gasit in ziua de azi e drept, dar exista. Cauta chintesenta a ceea ce doresti si fii deschisa. Ai sa gasesti.

| xBya a răspuns:

Sa te arunci de la balcon. E imposibil sa nu fi cunoscut pana acum un baiat cu minimum de 'potential' pentru ce cauti tu, dar poate nu i`ai acordat destula atentie ca sa-l descoperi. Trebuie sa te apropii de el si sa incerci sa il 'modelezi'. Anyway, daca il astepti pe 'fat frumos', vei ramane fata mare. Invata sa accepti defectele la fel cum accepti si calitatile. Nu mai tinde atat de mult spre perfectiune in cazul asta. Daca pe parcurs vei intalni pe cineva mai potrivit, nimeni nu te leaga de primul tip. In viata trebuie sa ai curaj si sa-ti asumi riscuri, altfel stai pe tusa.

| timilian90 a răspuns:

Timilica_braila_90 pe mess sa Ionut-Cosmin Bogzeanu pe facebook!

| damyalex01 a răspuns:

Nu ne intelege gresit, e in gena noastra sa vrem sex de la anumita varsta! incearca un ipotent sau nu stiu. la gradinita! sincer iti spun ca am fost ca tine. am dat peste cineva fara sa vreau, de fapt ea peste mine :d. eu zis sa incerci sa gasesti pe cineva care sa aiba timp sa te asculte oricat de copilaresti ar fi subiectele! nu te lua dupa ce zic unele "toti barbatii sunt la fel!?!". ia incercat pe toti si stie sau cum? oh go on! imi pare rau pentru tine. take care happy!

| Militaru_3279 a răspuns:

Imi pare rau ca ai ramas fara tata... te inteleg uite fb meu poate te pot ajuta https://www.facebook.com/MilitaruRazvan?ref=tn_tnmn

| frenkyRaY a răspuns:

De unde esti?big grin