| prizeFTW a întrebat:

Trec printr-o perioada foarte grea... mama mea s-ar putea sa fi suferit un atac cerebral,nu se poate da jos din pat,situatia este cum e,prietenii mei sunt niste parsivi prefacuti,iar o femeie nebuna pe strada indruga toate tampeniile gen " Este stapana iadului si a lumii " si s-a luptat pentru noi si a creeat lumea impreuna cu Dumnezeu. Mi-a spus ca latru laughing si ca cica "vede o aura neagra in mine" straight face. OMFG. Cand le-am spus sa plecam,prietenii au zis nu,urlau, daca vrei sa pleci " pleaca dracului" :-J. Cred ca este inceputul unei depresii.Nu stiu ce vocatie am, nu mai stiu cine sunt! Of! Ma simt retras. Singur...straight face Nu am niciun sprijin.Ce sa fac?sad straight face

5 răspunsuri:
| Soriinax a răspuns:

Trust God.

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Şi eu sunt într-o situaţie nasoală. Simt că nu mai pot sta numai cu 2 persoane, restul sunt prea fiţoşi. Dar la tine e, clar, mai nasol. Eu zic să-ţi ocupi timpul cât mai mult, cu citit, teme şi altele. O să te ajute. Şi poate, dacă asculţi Vocaloid, te vei simţi mai bine. Mereu mă bine dispun hologramele alea big grin

| CarlaAnneMihaela a răspuns:

Fi puternică, să nu te laşi no talking şi eu trec printr.o perioadă grea... încearcă să te înţelegi bine cu prieteni tăi, sau împrieteneştete cu o un băiat sau o fată de la tine din clasă care ţi se pare de treabă, poate o să înceapă o prietenie frumoasă. mama ta se va face bine, ai să vezi. încearcă să fi drăguţ cu ea, să fi alături de ea şi să petreci timp cu ea. încearcă să îţi ocupi timpul, să faci ceva ce îţi place. cred că femeia aceea doar te-a văzut mai supărat şi a spus ce a spus, nu ai cum să ai o aură neagră. happy fă ce îţi spune inima.batting eyelashes

| cozmalau a răspuns:

Incearca sa fii cat mai tare si sa nu mananci tot ce zboara, nu pune la suflet chiar tot ce zic prietenii tai si apropiatii si o sa treci peste asta daca te tii tare ca un barbat adevarat!

| Bianxuzaur a răspuns:

Fii tare! Mama ta se va face bine si prietenii nu ti-i i-ai ales bine. Sfatul meu ar fi sa ii dai pe toti la o parte si sa fi alaturi de mama ta, cu siguranta are nevoie de tine. Faptul ca ti-au vorbit asa prietenii tai lasa impresia de batjocura. Stiu cum e faza cu retrasul si singuratatea. Story of my life! Gandeste-te ca putea fi mai rau. Cheer up cu filme de comedie si piese motivationale. Am incredere in tine strainule! :*