| PacoPacolina a întrebat:

Trec printr-o perioada foarte grea, pentru mine.
Am avut o relație de un an jumătate si m-a lasat pentru un alt băiat. Băiatul respectiv, fiind prieten bun cu mine, nici nu i-a dat importanta la fata, iar ea s-a intors la mine si eu am acceptat-o înapoi.
Suntem împreună iar de o luna și ceva si chiar o iubesc, gen chiar am sentimente puternice și am încercat ca să uit si sa o iert, dar nu pot, simt ca o sa fac iar același lucru. Efectiv nu mai am incredere deși ea, stie ca nu mai am incredere in ea si incerca ca să ma recâștige putin cate puțin, prin gesturi frumoase, atentie necondiționata, fapte evidente ca ma iubește și tine le mine, dar credeți-ma ca nu pot sa mai am încredere si simt ca o sa facă la fel.
Rog seriozitate si daca aveți un sfat o idee, orice, as aprecia dacă m-ati ajuta.
* menționez ca eu am 19 ani si ea 17*

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Deci sunteti impreuna de o luna, din nou. Bun, nu este nicio problema. Este adevarat ca... ar putea sa faca iar asta, pana la urma a fost un an jumate inainte. Dar pe langa asta, ce altceva ai putea sa faci? Vine o fata la tine si zici ca ratezi ocazia sa fii cu acea fata? Stii ce ar trebui sa faci? Sa iti traiesti viata, exact viata pe care o vrei si sa nu fii conditionat de ea. Vrei sa faci ceva? Fa asta, nu trebuie sa te incurce ea, pentru ca oricand poate sa plece iar si apoi tu ramai cu regretele. Daca mai dai si peste o alta fata, vorbeste cu ea, dar nu in sensul de "inselat", ci pur si simplu ca de la persoana la o alta persoana.
Si asa o sa treaca timpul, daca ea chiar tine la tine si ramane langa tine... totul bine. Dar sa nu ai iar asteptari, sa nu fii dezamagit iar.

Nu stiu cum ce am putea sa te ajutam mai mult, imi pare rau pentru cele intamplate (desi asta poate te-a facut mai puternic). Iti urez multa bafta si multa intelegere.

| MaRcElUs22 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Mulțumesc mult pentru timpul dedicat, o sa incerc sa.ti ascult sfatul, dar crede.ma ca mie extrem de greuu, mulțumesc in odata?❤

| MaRcElUs22 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Prin același lucru trec și eu în momentul de fata...

| PacoPacolina explică (pentru DoarBogdan):

Pai asta fac, si nu-i place când dau atentie altor fete.
Dar o sa-mi trăiesc viata si o sa vedem ce o sa fie, MERSII

| DoarBogdan a răspuns (pentru PacoPacolina):

Pai nu atentie, pur si simplu sa nu ratezi ocazia big grin
Cu placerewinking

| DoarBogdan a răspuns (pentru MaRcElUs22):

Stati asa ca nu stiu cui ii mai raspund laughing

Cu placere big grin

7 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Cel mai bine ar fi fost să nu mai fii cu ea.
O dată ce ți-ai pierdut încrederea în ea relația voastră nu va mai fi ca înainte.

| alexalx1234 a răspuns:

Îți dai seama că va face iar asta. Pe tine te folosește. Când o să își găsească un alt băiat te va înșela cu ăla. Caută altă fată.