Pentru prima ta problemă eu sunt de părere că ar trebui să te apropii mult de ea, iar dacă vă înţelegeţi foarte bine veţi ajunge şi bff dar poate va dura ceva timp. Nu te întrista! pui prea mult accent pe faptul că ea nu mai vrea să fiţi bff în loc să încerci să faci mai multe lucruri împreuna cu ea. în plus, fii mulţumită că nu te-a îndepartat deloc! nu trebuie să fii geloasă pe prietena ei pentru că nu o poţi avea numai pentru tine. ai grijă de prietenia voastră, întăreşte-o cât de mult poţi!
În legătură cu a 2-a problema. băiatul ăla se joacă cu sentimentele tale. am fost într-o situaţie asemanatoare. s-a despărţit nemernicul de mine fără motiv. iar eu am acţionat ca tine când m-a căutat dar mi-am dat seama că degeaba îl mai caut. dacă te vrea ştie unde te găseşte. Încearcă să nu-i mai dai atâtea mesaje pentru că te umileşti. Eu mi-am muşcat buzele şi am plâns ca o isterică cu telefonul în mână incercând să mă abţin să-i scriu ceva... şi am văzut că se poate.
Dacă ţine sau nu la tine, asta ştie doar el dar dacă vroia să fie cu tine era de mult! încearcă să nu-i mai dai atentie, indiferenţa doare cel mai tare şi poate-şi dă seama ce a pierdut
Şi eu scriam de nemernicul meu în jurnal şi încă mai scriu pentru că am ce scrie.şi crede-mă că rămân uimită când mai uit să scriu de el..pentru că timpul trece şi am mai uitat.
Ne asemănăm mult la întâmplarea asta, poate-mi laşi id-ul să mai vorbim :*
succes!
Sincera sa fiu nu credeam ca o sa se ajunga la bff - adica consideram ca suntem bf si totusi eram constienta ca nu va fi forever...
Buna pai 1.eu la prima poveste nu stiu ce sa zic. poate aceasta fata nu ti-a fost chiar asa buna prietena cum credeai, incearca sa treci peste! sunt o gramada de fete/baieti pe pamant cu care sa fii prieten! trebuie doar sa-l alegi pe cel bun
2. in legatura cu baiatul, sunt in aceiasi situatie. incearca sa-i dai mai mult spatiu, lasa-l in pace si vezi daca iti da vreun semn de viata, daca nu, inseamna ca el te-a uitat. insa nu fii trista. incearca sa treci peste, incearca ceva nou
funda?