Tie ti-e frica de urmatorul razboi mondial care e pe cale sa apara din cauza ISIS. Crede-ma ca eu stau si ma gandesc in fiecare zi la asta. Nu stiu de ce. Am 12 ani si pur si simplu nu-mi pot lua gandul de la asta.
Eu ma gandesc la rostul vietii daca stiu sigur ca in viitorul apropiat o sa murim cu totii. In biblie scria ca o sa fim controlati ca niste jucarii de catre "stapanii lumii" cand o sa ni se puna cipuri si etc. Uneori imi doresc sa fi trait in generatia mamei ca tot era mai bine. Eu nu o sa pot sa ma dezvolt normal nici fizic nici mintal. Stiu. Noi suntem "generatia tableta" din cate am auzit. Chiar trebuie sa fim catalogati asa?
Tata e preot si mama e profesoara de religie. Am fost invatata sa ma rog si sa imi fie teama de Dumnezeu. Sa nu judec oamenii si sa imi iubesc dusmanii. Si mi-e frica. Mi-e frica de ce o sa ajung. Mi-e frica pentru ca stiu ca in viitorul apropiat o sa mor din cauza razboiului care va fi provocat din cauza religiilor. Uneori da, vreau sa ma sinucid iar ceea ce ai scris tu m-a pus din nou pe ganduri...
Stii... Imi cer scuze ca nu am raspuns la ce e legat de intrebarea ta, dar ceva de-acolo m-a facut sa ma descarc, cred...
Multa pace si speranta si sarbatori fericite sa ai!
Hey!
- De ce sa-ti iei viata, ai atatea de multe de dovedit, si chiar sa vezi, ai grija ce gandesti, si ce vorbesti. Iar asta nu era o intrebare, am vrut doar sa le arat altora realitatea vietii. Sper ca te-am ajutat cu ceva.
anonim_4396 întreabă: