Buna, gandeste pozitiv, fi vesela, fa ceea ce iti place, viata e frumoasa, nu o irosi, ai grija de tine, pa.
E normala, e toamna, vine si trece, e frumos asa de ce sa scapi sau sa uiti? Fiecare emotie are farmecul ei, mergi cu valul, dupa lacrimi vine si un zambet Ce te macina mai tare?
Of...Nu fii trista...Viata e frumoasa si merita traita. Chiar daca e greu. trebuie sa zambesti mereu. succes. te pup
Chiar si fara chef. fa ceva sa te amuze. maine da sfoara in tara strange lumea si distreaza-te. Nu exista ceva ce iti putem da noi sa iti treaca. o imbratisare virtuala poate si fa ceva care iti face placere tot timpu: croseteaza sifon intr-un bec economic sau fa ceva sa distraga de la suparare. Uita-te la o comedie sau asculta muzica care te scapa de orice stress si suparare. eu cand am o situatie de genu ascult Parazitii-Fi pregatit... poate te ajuta.
Cheama-ti prietena cea mai buna...descarca-te...dupa care da muzica tare si puneti-va pe dansat... eventual o petrecere Luati niste popcorn si niste seminte si va uitati la o comedie si ai sa vz ca mai uiti din probleme...Bafta:*
Din pacate nu pot ce ne face sa suferim se poate si uita asa usor. Sunt lucruri care ne ranesc atat de mult iar cu cat am vrea sa uitam cu atat nu putem. De ce esti asa trista? Vreun baiat? Probleme familiale? Se spune ca totul are o rezolvare dar si ea de multe ori se lasa asteptata. Nu dispera si inceraca sa fi cat mai calma iar ca sa nu te mai gandesti la acel lucru care te face sa te simti asa atunci cauta sa iti ocupi timpul. Astfel mintea ta va fi suficoent de ocupata ca sa uite catusi de putin de problema aia.
Zambeste!
E weekend :x! Facem party la tine sau la mine?
Gata cu bocitul, e vremea distractiei! Asculta asta: http://www.youtube.com/watch?v=y-LhyAVzDBI
[daca nu ti-am adus nici macar un zambet, sa stii ca vin la tine si te gadil] >:)
In primul rand iesi cu prietenii la o distractie, apoi timpul le rezolva pe toate, crede-ma! Bafta!
Sa stii ca triststea dupa o clipa de viata nu tocmai reusita, este ca si un medicament din acela special. Aceste momente de tristete iti vor da mai tarziu puterea de a reusi in aceiasi situatie in care ieri, sau astazi, ai pierdut.
Pai si eu eram suparat in seara asta, dar m-a scos colegul de munca la un vin si mi-a trecut orice, sunt happy, fa ce iti place, have fun! have a good day!
Salut... da... ce sa zic... cel mai bine e sa fi fericit/a, ca doar o viata ai nu?
Incearca sa fi cu zambetul pe buze, si sa vezi ca totul se va shimba in bine
Ion_Alexandra_2000 întreabă: