Nu le poti exclude. Eu sa zicem ca merg pe sex si iubire... Dar nu poti avea iubire fara sex... eu nu pot. Iar sex fra iubire... n-are rost. E "useless". Asa... as alege luxul Luxul merge si fara sex si fara iubire.
Daca iti merge capul le poti avea pe toate trei.Cu prima te poti naste, a doua vine pe parcus si a treia poate sa nu vina niciodata
Iubirea. Pentru ca nu exista nimic mai frumos decat sa iubesti si sa fii iubit.
Buna!
Iubirea, caci fara iubire, eu nu ma vad nicaieri.ar fi mult prea pustiu pentru mine.
Iar daca este iubire.este si dragoste(sex).so.
O seara placuta!
Eu as alege luxul dar si iubirea! degeaba traiesti in lux daca nu iubesti, daca nu esti fericita, daca nu ai persoana potrivita langa tine! si partea cu sexul vine dupa o vreme de iubire!
Bineinteles ca iubirea asta e cea mai de pret dupa aceea cu timpul vine si luxul
Daca as alege luxul ar atrage dupa sine doar sexul poate. Invers...neah. Deci, aleg iubirea pentru ca, cum a spus si @lora, implica si sex, cat despre lux...nu cred ca ii mai simti lipsa atat de mult cand iubesti si esti iubit. Sau cel putin, cu bunavointa si ambitie, il poti avea.
Cam greu de ales !
Cred ca luxul. sunt genul de persoana care imi place sa fiu rasfatata si sa am de toate. daca am tot ce vreau sunt fericita... Iar iubirea o gasesc eu, nu e asa de greu iar sexul vine si el cand ai pe cineva
Degeaba iubesti, daca nu ai si celelalte placeri ale vietii satisfacute! Parerea mea!
Lux!
Pentru ca:
-cum am putut pana acu` sa traiesc si fara sex, pot trai si d'acu` incolo'
-si iubirea...nu tine o viata intreaga
Mai ales ca eu ma plictisesc repede de baieti
Luxul automat o sa includa si sexul. iubirea o sa contina dragostea...cu putin noroc poti avea parte de toate astea. dar oricum cred ca as opta pentru lux ca apoi toate vin cam e la sine...
Eu una aleg iubirea deoarece in momentul cand exista iubire intre 2 persoane exista si celelalte 2 variante(sexs, lux)cand exista iubire exista si intelegere si respect care te pot duce pe culmile fericirii si a fantezii.
De ce sunteti voi asa... boemi, sa zic? "sexul vine dupa iubire"
Fata a intrebat clar: aia, aia sau aia?
Trebuie sa raspundeti la intrebare gandind ca fiecare e notiune de sine statatoare. Adica daca alegi sex, e exclusa iubirea si luxul... daca alegi lux ai renuntat complet la iubire si sex.
Categoric iubirea... cel mai frumos sentiment de pe pamant...desi se poate transforma in cea mai mare dezamagire... cand iubesti este imposibil sa nu suferi si cum multi fug de suferinta niciodata nu vor afla ce e iubirea adevarata... cel mai frumos lucru...sa iubesti si sa fii iubita la randul tau...sa oferi tot ce ai si primesti orice in schimb fie si o floare...caci cu siguranta va fi apreciata...:X:X:X:X:X in dragoste poti face cele mai mari lucruri dar si cele mai mari greseli! trebuie doar sa alegi persoana care merita! trebuie sa nu spui:sunt prea fericita sau nu se putea mai bine...caci iubirea te pedepseste! trebuie sa nu plangi pentru nimeni, caci nu te merita, iar daca te merita nu te va face niciodata sa plangi!:X:X:X:X asta e iubirea... intr-un cuvant:raiul...