Era o gluma: "daca afli ca mai ai doar 6 luni de trait... muta-te cu soacra-ta, si fiecare zi o sa para o vesnicie"
asa, eu nu stiu ce as face...
tot ce mi-ar trece prin cap, si as incerca sa multumesc pe cat mai multi...
As traii la maxim si as face tot ce vrea ala de jos.
Macar daca mor la final, sa nu'mi para dracu rau.
Aş face viaţa celor din jurul meu mai bune pentru a rămâne un model după moarte
Pai...in primul rand n-as mai merge la scoala si as face orice nebunie care imi trece prin cap.
Pai in primul rand m-as bucura de tot ce mi-a oferit viata pana acum si o sa ba bucur de ea chiar daca nu mai am mult de trait
Sincer mi'as face de cap.as face tot ce pot...acum nu imi vine in cap. dar daca ar fi mi'ar veni o gramada de idei
M-as bucura de toate lucrurile frumoase care mi s-ar intampla, mi-as indeplini toate dorintele, as face lucruri pe care intotdeauna am vrut sa le fac si nu am avut cum sau nu am avut timp sau nu am avut posibilitatea, mi-as arata iubirea fata de persoana iubbita si fata de familie, m-as bucura de fiecare moment, as face tot ce as fi putut face intr-o viata. As petrece clipe de neuitat.
Atunci in fiecare zi as petrece, as face toate lucrurile pe care trebuie sa le faca un om intr-o viata.adica sa iubesc, sa plang, sa fiu fericita, sa zambesc, sa ma distrez...de toate.Si nu in ultimul rand sa stau cat mai mult cu familia mea.
Sigur este o gluma, dar nime pe lumea asta nu sie cat are de trait, numai D-zeu stie cate zile a dat la fiecare persoana, iar viata este sa o traiesti cu dmnitate, in pace si liniste, de aceia trebuie sa lupti in viata sa o ai cat mai buna
Nu as mai fi atat de activa, 6 luni sunt mult
eu traiesc ca si cum urmatoarea clipa ar putea fi ultima:X