Da as fi de acord, mai bine moare un caine decat un om.
Cei care sunt impotriva le doresc sa fie sfasiati de caine.
Astept sa ma injurati acum, pa pa.
Nu,nu sunt de acord, dar din moment ce mentalitatea romaneasca lasa de dorit, asta e singura solutie! Gandeste-te, ce adaposturi putem face? Ii ducem acolo, si ii lasam sa se manance de vii.Tot la moarte se ajunge.
Nu sunt de acord, sunt animale e normal sa se reproduca. Ar trebui castrati toti si sa nu fie lasati pe strazi, dusi la un centru de adoptie. Se mira lumea de ce ataca oamenii, pentru ca le este foame, normal. De vină este statul ca nu face nimic.
Exact!
Ar trebui facut un fel de rezervatie pentru cainii vagabonzi.
Pai...Ar trebui luati de pe strada. Dusi intr-un adapost si da-ti in adoptie daca dupa 4 luni, nu sunt adoptati eutanasierea ramane
Deocamdată singura măsură pentru binele lor și al nostru e eutanasierea celor ce duc viața jalnică de pe străzi și devin un pericol public.
De ce credeți că atacă oameni nevinovați? Din cauza celor vinovați.
E animal, e în instinct, iar în alte privințe ne-ar da clasă din punct de vedere al caracterului, chiar dacă la ei nu există noțiunea.
Apoi, după cazul ăsta de breaking news, lumea se va deștepta, va ține la animale cât să nu le abandoneze, vor fi sterilizate sau măcar nelăsate să se reproducă de capul lor.
Dintotdeauna am fost o persoana iubitoare de animale. Am acasa 2 caini, pesti, broasca testoasa si nu imi place ideea ca mii de caini vor fi eutanasiati.
Dar, pe de alta parte, daca stau si ma gandesc la noptile alea (sau nu chiar nopti... iarna, pe la 7-8 cand e deja intuneric afara) cand treci pe langa un bloc si vin cate 10-20 de caini la tine si incep sa te latre, incep sa cred ca eutanasierea nu e o idee atat de rea.
Oamenii care chiar iubesc caini ar trebui sa-si ia 1-2, hai 3 caini si sa aiba grija de ei. Nu cum face aproape toata lumea de la bloc. Dau tot timpul mancare ba la caini, ba la pisici si se aduna cate 20 de caini la o scara.
Acum toata lumea zice ca este ingrozitor sa eutanasiem cainii si chiar este, dar daca nu se pot face adaposturi speciale pentru ei, atunci eutanasierea ramane singura solutie. Nu cred ca i-ar conveni cuiva sa iasa intr-o seara/noapte singur si sa se trezeasca cu o gramada de caini care sar sa te muste de picior, sau chiar mai rau.
Mi se pare o mare prostie, oamenii vor sa se rezume la asta pentru ca le e mai usor decat sa consume o groaza de timp+resurse pe ei. Nu stiu daca o sa apuc o zi in care o sa vad adaposturi infiintate la noi
iFollowRivers întreabă:
cretudaniel99 întreabă:
Marius339 întreabă: