anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tu ce faci când eşti supărat şi nu ai chef de nimic? Cum reacţionezi în faţa persoanelor care te întreabă ce ai păţit? happy

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu vorbesc cu nimeni pentru că sunt supărată, nervoasă și nu vreau să-mi descarc nervii pe cine nu trebuie.
Pa, pa.

10 răspunsuri:
Legiuitoarea

Bună.
Apropo, nu sunt minoră! O seară plăcută.
Pa, pa.

Legiuitoarea

Bună.
Nu ai treabă de gura lumii, TU să fii de caracter și cine vede acest lucru este om, restul no comment!
O după-amiază plăcută.
Pa, pa.

| Neimportant a răspuns:

Multumesc pentru primul raspuns, Mihai! Si ai dreptate happy

| Neimportant a răspuns:

Am pus Neimportant pentru că aşa mă simt. Mă rog! O zi bună şi frumoasă şi ţie!

| Neimportant a răspuns:

Mulţumesc pentru răspunsul tău Mihai, cred că ai dreptate. Fiecare are ceva special dar trebuie doar să mai aştepte ceva timp să observe acest lucru. Şi legat de faza cu funde. nu fundele contează. Contează doar să ajuţi lumea.

| Neimportant a răspuns:

Mihai, hai sa-ti spun ceva. Daca ai multi prieteni, te intelegi bine cu ei 5-6 ani si dupa aceea apar certuri, va injurati, apoi ajungeti la o intelegere adica sa uitati fiecare de existenta voastra. Si daca ar mai aparea si alte probleme de exemplu sa-ti moara cineva drag tie, sa numai pe nimeni langa tine atunci chiar te-ai simti Neimportant. Si apropo! Gresesti! Ai ceva special, faci lumea sa-si dea seama de niste lucruri pe care inca nu si le-au inchipuit ca vor fi adevarate. Ajuti, esti ajutat. Dar nu multi te ajuta intelegi? Te ajuta numai cine e de treaba... happy

O zi buna.
Pa, pa

| carminaburana43 a răspuns:

Depinde daca am incredere in persoana respectiva. Daca am spun sincer ce am, daca nu am incredere nu zic adevarul. Spun ceva ce sa ma acopere fara sa tradeze adevarul.

| Bogdanux a răspuns:

Imi pun "masca" si nimeni nu isi va da seama care e starea mea, chiar daca banuiesc.Prefer sa nu stie.

| francesca89 a răspuns:

Eu cand sunt suparata,stau pe balcon, imi pun castile si fumez o caruta de tigari. Daca sunt extrem de suparata, plang.

| francesca89 a răspuns:

Dar eu nu vreau sa ma las, imi place sa fumez. Dupa masa nu e nimic mai placut sa fumezi o tigara sau dupa...
O zi frumoasa si tie.