| Nesquik_8060 a întrebat:

Tu ce faci cand esti trist?

Răspuns Câştigător
| daniela36783 a răspuns:

Depinde de ce esti trist, eu de obicei cand sunt trista ascult muzica la maxim da nu muzica lenta si trista muzica de club, beau o cafea, energizante, mananc ciocolata si imi invit fetele la mine si facem show...succes

9 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Am luat un obicei destul de urat...cand sunt trista mancanc straight face, :-l oricum eu sunt prea slaba, si chiar daca mananc destull de mult, nu m-am imgrasat sad, chiar deloc.

| deea89 a răspuns:

Ascult muzica si ma joc sau vorbesc cu cineva care stiu ca ma poate face sa zambesc si sa imi treaca tristetea.

| 4b a răspuns:

Mananc ciocolata...sad

| Bylok a răspuns:

Ma plimb prin parc/padure,dar daca nu-i frumos afara stau in camera mea si ascult muzica, daca nu imi trece nici asa scot la lumina caietelul de care nu stie nimeni din cei apropiati si scriu acolo ceea ce ma deranjeaza, ce imi provoaca tristetea. Apoi imi pun muzica si incerc sa ma gandesc la alte lucruri care ma fac sa zabesc.

| YoungSteve a răspuns:

Daca sunt trist ascult rock, daca sunt fericit ascult rap, daca sunt nervos pe o persoana ascult rock si imi imaginez cum o omor in diferite moduri!happy (serios)

| LenaCresida a răspuns:

Plang crying

| Elena_5999 a răspuns:

Ma duc la pisica mea si ma joc cu ia.

| andreicns5 a răspuns:

Dorm afara pe masina

| casablanca_7688 a răspuns:

Cind sunt trista mereu caut sa vorbesc cu cineva la tel ori cu cineva cunoscut din priajma mea astfel i-mi trece tristetea.

Întrebări similare