| DiDi a întrebat:

Tu ce părere ai despre această "prietenie"? Oare ce defineşte acest cuvânt? Ai cunoscut vreun prieten adevărat, care să fie lângă tine şi la bine, dar şi la greu?

Dacă da, spune-ne şi nouă.happy

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Bineinteles.Am prieteni adevarati care mi-au fost alaturi si la bine si la rau si sunt norocoasa ca ii am aproapehee hee
Sunt oameni care ii cunosc de o viata, care in ciuda faptului ca ne stim defectele inca continuam pe acelasi drum
Niciodata nu am spus cat de mult tin la ei si probabil ca n-o sa le spun niciodata dar sunt sigura ca mai presus de cuvinte simt astahappy

| Vizitiul a răspuns:

"Prietenia este o dragoste fara aripi"
[Octavian Paler]
Am intalnit doar persoane de companie, la pahar, distractie etc.
Dar, cu siguranta exista si prieteni adevarati, oameni pe care te poti baza, atat la bine cat si la greu, dar aceasta rasa se afla pe cale de dispartie din cauza invidiei.

| littlepink a răspuns:

Prietenia este cel mai bun lucru care t'i se poate intampla!
Da, am cunoscut.Am prieteni care imi sunt alaturi in orice situatie.Care nu m'au parasit cand mi-a fost greu, cu care pot rade, plange, si stiu siguur ca pot conta pe ei.
Tin foarte mult la ei, si imi pasa daca patesc ceva, chiar daca pe moment nu o arat, Sufar cand ma cert cu ei. sad
Nikiodata nu le- as putea spune asta in fata.
Dar sunt sigura ca si ei simt la fel.
Avem atatea amintiri impreuna, inkat nimeni si nici o scuza nu o sa ne desparta. :*