Ba la filologie nu trebuie sa citesti asa de mult.
de ex eu am 10 carti pe an sunt din cele pentru bac adica care le fac toti si au maxim maaaaaxim 300 de pagini.
bine. enigma otiliei e mai tare. da e mai fain si baccul e mult mai usor. si dc ziceti k e mult de scris?mie nu mi se pareplus ca nimeni nu te va intreba cat face 21541-radical din radacina(sau cum pnm este) : interval. pana mea...
dar daca stii sa comunici sa vb frumos e mult mai valoros
O sa fii muritor de foame la filo...
Eu sunt la mete-info eee mere e cam greu la mate de pricep 2 exercitii din 10 e bine.
Eu sunt la mate-info.Este Mult mai greu decat la filologie, dar este un profil mult mai frumos decat cel uman.
Eu sunt la mate-info, daca ai invatat bine in gimnaziu si daca recapitulezi materia dintr-a 8a, iti vei aduce aminte de materie si o sa-ti fie mai usor, eu am recapitulat si deja m-am ales cu singurul 9 din clasa la mate si avem un profesor care nu da mai mult de 8, 9 a fost cea mai mare. Deci e usor, la filo iti da sa citesti atatea romane ca iti ies ochii din cap. E mai bine la mate-info.
Mai aici depinde de aptitudinile pe care le ai. daca iti plc romana, istoria si engleza da l filologie...eu asa am facut si nu regret! nu le-am avut niciodata cu matematica si asta a fost unul dintre motive!
succes!
Buna.Eu o sa aleg profilul Arhitectura, la Liceul de Arta.Nu e chiar asa de greu la mate-info, dar este mai greu decat la filologie.
Ok vad k filo a castigat teren eu am terminat mate-info si nu e extraordinar de greu... treaba e ca te ajuta mai mult mate info pe viitor. bine depinde ce vrei sa faci. dar mate o sa iti ceara la majoritatea facultatilor deci alege cu grija! bafta mare
Eu sunt la filologie si nu mie se pare f greu. daca inveti e chiar usor...eu zic ca la mate-info e mult mai greu pentru ca este o stiinta exacta.se face multa fizica, chimie, mate...ingrozitor! materiile care sunt de baza la folologie( romana, engleza, istoria, geografia) sunt mai de viitor decat celelalte. pup
Eu una aleg stintze ale naturii pentru ca vreau sa dau la medicina stiu ca la filo ai fff mult de citit si de scris insa la mate-info fff multe teoreme si probleme... acum depinde ce aptitudini ai...eu te pwpik dolche si ai grisa ce allegi sa iti fie cat mai bine
Eu sunt la mate info... e mai greu decat la filo.clar.dar nu e moarte de om:*am rezistat cu succes pana acum, 2 ani de zile asa ca nu pot spune ca e foarte greudaca iti place matematica nu o sa ai probleme
Salut! eu am intrat in a 9a si sunt la mate-info. Eu zic ca e mult mai greu la info decat la celelalte. toti fostii mei colegi au cate 5-6 ore iar eu pe o saptamana am d 3 ori 6 si d 2 ori 7 ore si la mate-info nu butonezi toata ziua (cum credeam si eu ) faci probleme la greu. mai ai cateva ore d tic unde iti explica lucrurile esentiale la calculator dar e plictiseala mare acolo...cum sa faci un folder? fa o felictare in pain? looool nu vreau sa te sperii du-te unde iti place...eu tiam spus parerea mea... bft
Eu sunt la bio-chimie.Stiu k la mate-info se fac multe ore de matematica si informatica pe saptamana si k matematica e mai mult mai grea ca la celelalte profiluri.
Eu sunt la filologie si mi se pare super fain, mai ales ca pentru toate activitatile culturale organizate de scoala profesorii vin la clasa noastra si la sociologie!
Eu am terminat mate-info simplu Ii greu intr-adevar, dar daca muncesti la mate adica dupa fiecare lectie faci 2-3 exercitii sa te prinzi de ele, ii ok Iar la info n-o sa te joci wow sau mai stiu eu ce, o sa faci probleme cu algoritmi practic inveti cum gandeste calculatorul de cand ai introdus tu datele pana cand iti apare rezultatul pe ecran
Acum depinde ce aptitudini ai, la filo ii mai usor dar la mate-info ai mai multe posibilitati dupa ce termini liceul Succes!
Hmmm...eu personal ador matematica si chimia, dar imi place si romana, biologia si engleza insa la fizica in ultimu timp nu mai inteleg mare branza.in cls 5 si 6 am fost cel mai bun din cls la ea. ma gandesc sa ma inscriu la mate-info la sava, iar daca nu reusesc la sava (krek o sa imi iasa undeva la 9. 70 media de admitere. daca ramane la fel sau scade, pot intra, daca creste prea mult si nu pot da acolo, ma inscriu la tudor vianu) voi ce credeti?
Anku, intr-adevar la mate.info e mai greu ca la filologie. dar e mult mai frumos.adica cel putin pentru cei care le place matematica si nu citesc ff mult... ex eu citesc dar doar cand am timp.'. si dupa ce stiu tot la mate atunci ma mai ocup de romana eu zic mate info cel ma tare
Eu am facut mate info... e mai greu decat la filo se fac 5 ore de mate pe saptamana si bacalaureatul la mate e dur...