| izabbel a întrebat:

Tu crezi in DRAGOSTE?

Răspuns Câştigător
| Dolyta a răspuns:

Nu, eu nu cred in dragoste, nu exista asa ceva.
In primul rand, familia este doar un grup de oameni care traiesc sub acelasi acoperis, unii se ajuta, altii nu, dar nu se iubesc, poate doar se simt bine unii in compania celorlalti si de aceea raman impreuna, altii nu.
In al doilea rand, nu exista suflet pereche pentru ca nu exista dragoste, de altfel nici sentimentele, asta e doar impresia oamenilor.
Sentimentul de dragoste a fost inventat de oameni ca sa isi motiveze alegerea de a sta sau nu in compania altor semeni.

| izabbel explică (pentru Dolyta):

Mulţumesc, exact asta cred si eu happy! Să ne distrăm cat suntem tineri!

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.

| Dragonfly6 a răspuns:

Cred in unicorni si curcubee.

| izabbel explică (pentru Dragonfly6):

Mă bucur pentru tine laughing!

| izabbel explică (pentru Dragonfly6):

Wow, super laughing ...cred ca ne potrivim, avem aceleasi gusturi.

| ElleAhx a răspuns:

Da, cred. Dragostea exista.

| ang31989 a răspuns:

Da, dragostea este un sentiment pe care il traim toti insa de putin ori ne dam seama si il constientizam(unii dintre noi), poate sa fie dragoste pentru oameni in general, dragoste pentru prieteni, pentru frumos, pentru natura, pentru cineva de sex opus etc etc etc. Poate sunt eu mai visatoare dar cred ca ne putem indragosti in fiecare zi de ceva. Una din cele mai frumoase situatii este trecerea de la "indragosteala" la iubire impreuna cu un barbat\o femeie insa e nevoie respect, maturitate, atractie si lista poate continua!

| Steffani a răspuns:

DA

| T1ramisu a răspuns:

Eu cred in sex la prima vedere.

| MihaLove2002 a răspuns:

DA!

Întrebări similare