| Morphines a întrebat:

Tu cum ai reacționa dacă părinții tăi ți-ar spune că ai fost ÎNFIAT?

Cum ar schimba acest aspect viața voastră de familie?

Le-ai reproșa-o? Sau pur și simplu ai trece cu vederea - doar ei au fost cei care te-au crescut.

În plus, ai încerca să-ți găsești adevărații părinți?

Răspuns Câştigător
| KristalPop a răspuns:

Probabil aş cădea într-un fel de depresie.
M-aş întrista destul de tare la aflarea unei asemenea veşti, dar aş fi totodată curios să-mi cunosc părinţii biologici. Eu unul, nu le-aş ierta-o.

Cred că mi-aş respecta mult mai mult părinţii adoptivi pentru faptul că sunt doar nişte străini care m-au crescut.

Şi nu. De ce să le-o reproşez? Pentru că au crescut copilul altora? Nu, nici gând.
Nu i-aş căuta. Pentru că din moment ce le-a plăcut să facă copii, dar fără să-i crească, înseamnă că nu m-au dorit.

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt părinți cei care te cresc, nu cei are te fac și te lasă de izbeliște!
Pentru ce să-i cauți pe cei naturali? Se vor victimiza!
Pa, pa.

| mgtow a răspuns:

M-as multumi in situatia actuala fara sa pierd bani in cautari stiind ca parintii reali au fost nimicuri si cine m-a crescut a avut suflet bun.

| wolder a răspuns:

Viata de familie nu ar fi schimbata cu nimic.
Ce sa le reprosez? Ca m-au salvat dupa ce parintii naturali m-au abandonat, ca au stiut sa ma ia si sa ma creasca ca pe propriul lor copil?
Nu vad ce-ar fi de reprosat in toata situatia asta.

Adevaratii parinti sunt cei care te-au crescut si langa care ai trait toata viata ta, poate parintii naturali m-ar fi parasit din lipsa materiala, asta nu-i de condamnat, dar daca pur si simplu m-ar fi abandonat pentru ca asa au vrut, atunci nici n-as fi vrut sa mai deschid o discutie pe acest subiect.
Oricum ar fi, viata merge mai departe happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa le reprosezi?! Pentru ca te-au crescut? Ce se intimpla cu tine daca nu te infiau ei? Cred ca ar trebui sa li se multumeasca. Cred ca i-as respecta mai mult pentru asta. Nu stiu daca as vrea sa gasesc sau nu, parintii biologici. Depinde de situatie. De ce m-au dat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, nu le-as reprosa, ci dimpotriva, si nu cred ca celor ce te-au abandonat le poti spune'' adevaratii părinţi, nu înţeleg de ce sunt unii atât de supăraţi pe părinţii lor când află astfel de chestii, oricum, după părerea mea chestiile astea nu ar trebui să iasă la iveală, uneori e mai bine să ţii un secret

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Adica ei s-au chinuit si au facut sacrificii ca tu sa ai tot ce iti trebuie si tu ce vrei sa faci, in loc sa le multumesti vrei sa le reprosezi?

| Salahadin73 a răspuns:

Nu prea s-ar schimba nimic... poate doar faptul ca i-as respecta mai mult, le-as arata mai des ca ii iubesc.Si nu, nu mi-as cauta parintii ''adevarati''.

| BlueViP a răspuns:

Le-as multumii ca m-au crescut ca fiind al lor si as incerca sa aflu cine sunt parintii mei, dar din curiozitate nu ca sa-i inlocuiesc pe cei care m-au crescut

| Killeramaster a răspuns:

Dacă aș afla, nu le-aș reproșa nimic.M-ai mult, le-aș mulțumii pentru că ei m-am crescut. ^^
Dacă ar fi thinking nu i-aș căuta, pentru că ei m-au dat la cămin, înseamnă că nu m-au dorit.

| MicSiRau a răspuns (pentru Killeramaster):

Sau poate nu au avut posibilitatea, poate a fost un copil nedorit de tata si astfel mama a fost obligata sa dea copilul la un camin, sau parasit in maternintate, cred ca totusi ar trebui sa afle adevarul despre parintii lui biologici si motivul pentru care a fost parasit.

| Killeramaster a răspuns (pentru MicSiRau):

Știu,dar am zis cel mai rău caz.

| Korb a răspuns:

Daca mi-au fost intr-adevar parinti nu as avea ce sa le reprosez, si da cred ca as incerca sa-mi gasesc adevaratii parinti, dar doar din curiozitate..omul e o fiinta curioasa nu? laughing

| Morphines explică (pentru Korb):

Din păcare sau fericire este laughing

| monicutzaMonicutz a răspuns:

Sincer si cel mai sincer nu les reprosa pentu ca au avut griga de mine si mau crescut ca niste parinti adevarati ce ar fi de reprosat dar in foarte mica masura ar fi fapul sa iti ascunda chestia asa si cand aia ajunde sa afli de la la alt cine va decat de la ei... tu ce crezi? Tu cum ai actiona?