| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a întrebat:

Tu cum ti-ai imagina jumatatea ideala? Frofil fizic + moral si alte chestii ma refer.

4 răspunsuri:
| copilfardeminte40127 a răspuns:

Buna! De cele mai multe ori, nu exteriorul conteaza. Mi-ar fi placut daca ai fi intrebat,, Profil moral +fizic". Degeaba ai un mar rosu, mare si frumos daca in interior e plic de impuritati si e stricat. Sufletul conteaza cel mai mult si pana la urma, jumatatea ta va fi langa tine nu pentru a face poze cu oamenii de pe strada ci pentru a te sustine in momentele grele. Crede-ma ca poti sa plandi si pe un umar nelucrat la sala. tongue

Si in plus, daca jumatatea ta este,, Fat-Frumos" s-ar putea sa ai conflicte cu persoanele de acelasi sex cu tine.
Si inca ceva: cand te loveste dragostea, nu ai timp sa mai tii cont de criteriile tale in legatura cu jumatatea. Asa ca nu mai fa notite cu jumatatea perfecta si traieste fiecare clipa.
Succes in viitor!

| ascovit a răspuns:

Fizic - sa aiba trasaturi frumoase ale feței, sa fie bine-facut, nu neaparat cu six pack si sa fie mai inalt ca mine
Moral - sa fie deschis, glumet, amabil, iubitor, sa nu fie sufocant, sa ma inteleaga, vorbaret, etc

Acum, asa ne imaginam, insa nu cred ca noi avem un sablon al tipului in minte si cand apare abracadabra dragoste mare. Cand o sa fie o sa fie, si poate fi chiar opusul "idealului" nostru...

| neca a răspuns:

Nu miar pasa cum arata atata timp cat ma simt bine in preajma ei

| kiduţa18 a răspuns:

Exteriorul și interiorul trebuie să fie într-o oarecare balanță, adică degeaba ești frumos dacă ești bătut în cap (frumusețea se duce). Mi-ar place să am lângă mine o persoană adevărată pe care să mă pot baza și în care să am încredere. O persoană care să mă suporte și să mă accepte așa cum sunt, nu să încerce să mă schimbe. O persoană care să mă înțeleagă, respecte și să fie atentă cu mine. Și mai presus de toate, să mă iubească așa cum îl iubesc și eu.