Am vorbit 6 luni cu o fata pe net si la telefon. Cand ne-am intalnit am fost foarte dezamagit de aspectul fizic. Era mai frumoasa in poze. E, povestea e lunga, dar nu isi are rostul aici.
"de pe net" sorry de corectura dar urasc cum suna"dupa net".
asa
eu mi am dat intalniri cu persoane cunoscute pe net si uneori a fost mai rau decat imi imaginasem alteori mai bine, depinde acum. insa chiar si adac nu a fost bine am dus intalnirea pana la capat, nu am fost nesimtit sa plec.
in ziua de azi si netul e un loc unde iit poti gasi jmatatea sau poti cunoaste oameni de treaba.
o parere buna
Depinde. Uneori e bine, dar exista multe riscuri (adica riscuri pentru fetele care isi dau intalnire cu baietii de pe net). Nu zic ca nu poate sa ia nastere ceva frumos, poate chiar o poveste de dragoste intre doi oameni care s-au cunoscut pe net si apoi s-au intalnit, insa in ziua de azi exista multi care pe net isi dau alta identitate, alta varsta, iar daca trimit o poza cu ei, poate fi de fapt poza altcuiva. Si apoi cand te intalnesti cu persoana respectiva descoperi ca... in fine, mai bine nu mai continui. O alta varianta ar fi ca atunci cand te intalnesti cu persoana respectiva sa fi dezamagit ori de aspectul fizic, ori pur si simplu sa descoperiti ca nu aveti nimic in comun, adica lucrurile serioase, pe care nu le-ati discutat pe net. Dar asta nu e chiar asa grav. V-ati vazut, nu va potriviti si gata... eventual ramaneti amici pe net si fiecare isi vede de ale lui.
Eu am trait o superba poveste de dragoste acum un an cu un tip care l-am cunsocut pe net(orase diferite) ne-am int prima oara la mare! a fost de vis! am continuat relatia....pana s-a int sa ne despartim! mentionez k a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea!