| LoL2000 a întrebat:

Twilight vs. Titanic? >: ce preferati? fara cuvinte urate adresate filmelor waiting gusturile nu se discutawinking

13 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Titanic, clar!

| SmiiileXoXo a răspuns:

Mhh.
Twilight-e ca un drog, ai vazut primul episod, vrei sa il vezi si pe al 2 lea;

Titanic-un singur cuvant potrivit :legenda, in prezent nu e film cu mai multe nominalizari si fani decat el.

Mdaa. dar naah, Twilight e pentru adolescenti iar Titanic e pentru toate varstele happy

| aly1alyca a răspuns:

Nu am vazut Twilight dar are un triler banal. As alege mai bine Titanic.Imi place foarte mult.Am plans la sfarsitul filmului! crying

| LoL2000 explică:

Hmmm vad ca Titanic il prefera lumea thinking nu stiu ce sa zicbatting eyelashes parerea mea e ca ambele filme sunt SUPERBE love struck si exista o diferenta foarte mare intre ele, doar ca Titanic e mai vechi Twilight e nou e pentru adolescenti cum spune "SmiiileXoXo" deci ambele merita de vazut nu-i asa?winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Titanic

| HermioneLove a răspuns:

Daaaaa imi plac mult ambele! :X

| Lightning1997 a răspuns (pentru HermioneLove):

Nu exista film mai banal decat Twilight, asa cum ai raspuns tu ar raspunde aproape intreaga generatie de adolescenti din ziua de azi.

| HermioneLove a răspuns (pentru Lightning1997):

Eeeee fiecare cu gusturile lui/ei! happywinking

| AdiM90 a răspuns:

Serios? cum poti sa intrebi asa ceva?

| LoL2000 explică (pentru AdiM90):

laughing cum adica, cum pot sa intreb asa ceva? simplu m-am gandit sa vad ce parere are lumeawinking mare branza smug

| dianaadelis a răspuns:

Twilight happy