Harry Potter! De ce? SImplu! Macar acolo imi plac actorii si povestea. Desigur ca mi-au placut si cartile si nu m`am lasat pana nu le-am citit pe toate. Tuailagit-Rablagit e un cac*t. Tipu' ala Scliparici-Cullen spune toata ziua,, Te iubesc '' si dragostea aia a lor e o tampenie totala! E dusa la extrem! Am citit putin din carti ( Tuailagit-Rablagit) si nu m`au atras cu nimic! Poveste de dragoste intre sugatoare si muritoare. Plictisitor. Pe cand Potter :X Mereu l`am iubit
Harry Potter.
Imi plac mai mult vrajitoriile iar ideea de vampir imi da fiori oricat de frumos ar fi impachetata.
Harry Potter pentru ca cuprinde actiune si aventura.
Filmul este destul de bun si te captiveaza+ca exista acel moment de suspans.
Primele parti din Harry Potter au fost frumoase,pline de actiune,merita vazute dar de la ''Harry Potter si Printul Semipur'' totul devine atat de complicat si de trist (mie mi-a venit sa plang), parca nu mai seamana a Harry Potter si nu, Harry Potter nu este pentru cei ''mici'' cum spun toti.cum am mai spus merita vazut...
Dar daca vrei sa vezi un film in care dragostea se imbina cu actiunea poti vedea Twillight
Mie mi-au placut amandoua.nu pot alege intre ele. uita-te la amandoua
Daca
Sunt diferite ambele filme, deoarece twillight este o poveste frumoasa de dragoste dintre un om si un vampir iar harry potter este o poveste de aventura... putin de groaza.deci greu de ales dar alege dupa stilul pe care il ai tu, o persoana romantica sau mai tare careia ii place aventura?