Daca asa e tenul tau... poti sa te dai tu cu orice si tot degeaba . stai linistita ca vor disparea ele incet, incet
Asteapta o perioada.Esti adolescenta si de aia patesti asa.Incearca remediile naturiste Pote o sa te ajute ele
Si eu am avut probleme din astea si inca mai am ceva dar nu asa de mult. Am folosit si eu Zineryt cam 2 luni. Dar dupa ce nu l-am mai folosit, au aparut din nou. Apoi alt medic dermatolog mi-a dat o crema de care sunt destul de multumit. Lasa msj privat daca vrei sa iti zic numele ei. Despre Aknesol nu iti pot spune nimic. Nu am folosit-o. Succes!
by Psihoyounger
Ar fi o crema care face minuni se numeste mibazon si eu o foloseam si chiar ajuta. sau gel de spalare neutrogena http://www.e-sana.ro/index.php?a=901.sau daca nu iti sunt de ajutor site-urile astea mai cauta si pe google acneea juvenila ca o sa gasesti.Succes.:*:*:*
Cel mai bine sa nu te mai dai cu nici un fel de alifie sa lasi tenul sa respire si vei vedea in timp poate ai folosit prea din timp l; a o virsta prea frageda alifii de tot felul. Lasa o perioada si apoi mai incerci daca crezi ca merit a mai ai rabdare
Mmm da stiu un tratament pentru agnee care dureaza 6 luni, asa e recomandat, nu iti trebuie recomandare de la dermatolog, sunt niste pastile, doar ca sunt cam scumpe, asta este site-ul: http://www.tratament-antiacnee.ro/ro/comanda.htm
Ceai de galbenele... stai deasupra craticioarei cu ceai fierbinte aproximativ 15 minute .ca la inhalatii ...stergi fata masand (nu foarte apasat ) cu un prosopel mai aspru. clatesti cu apa rece ca sa ti se inchida porii ...Incearca asta vreo sptamana si vezi ce iese...
Si eu am probleme cu cosurile.am folosit skinoren, isotrexin si acum incerc zineryt...am fost la dermatolog si mi-a dat si niste pastile si nimic...in schimb.atunci cand am facut un tratament de la endocrinolog(in urma unor analize) mi-au disparut cosurile... dar acu mi-au aparut din nou.asa ca m-am dus iar la endorcinolog...astept rezultatele analizelor ca sa vad ce sa iau...
Sfatul meu este sa incerci si un endocrinolog, pentru ca poate fi o problema hormonala.
Salut! Am folosit si eu Zineryt si skinoren acum 4-5 ani. Dar efectul era secundar(daca intrerupeam tratamentul imi reapareau)E o chestiune de timp pana se rezolva problema.Incearca ceva cu extract de aloe vera.Mult succes
Incearca AKNESOl de gaseste in farmacie... e o solutie f buna si deloc scumpa... mie mi-ai trecut de la ea
Nu stiu despre Aknesol, dar stiu ca Zineryt provoaca dependenta, si are efect doar cat timp il folosesti, la fel ca si Skinoren. Crema care m-a ajutat se numeste "Acne-n Pimple Cream", de la Himalaya Herbals, o gasesti in farmacii, e putin peste 10 ron, depinde de farmacie, si pot sa iti spun ca am avut rezultate excelente cu ea. Succes!
Buna! Rooolly eu sunt Mihaela si eu am acnee juvenila. Si acum folostesc zinerit ai dreptate nu prea is-i face efectul. Am scris solutiile cu care te-ai daut si tu si am sa incerc. Dar daca nu ti-au trecut te rog foloseste si sfatul meu. Date cu rostie pe toata fata dar mai intai te speli bine de tot pe fata cu sapun niveia ( sau infine cum so scre)si dupa aia sa te dai cu rosie crede-ma iti mai dispar din ele:* sper sa functioneze
Acneea rozacee e o problema mare pentru tineri. Eu am gasit un tratament bun pe sit-ul http://www.derminax.ro/tratament-pentru-cosuri-acnee-rozacee
Poi nu stiu dupa un timp o sa ti se duca toate cosurile si etc.eu de ex folosesc ZINERIT si sunt ff multumita de el dar nu iti trece cand ti se termina prima sticluta eu am folosit 3 sticlute si de abia atunci nu mai am cosuri! oricum depinde si de tenul fiecaruia poate tenul tau nu suporta tot ce ti-a dat medicul...nu stiu ce sa zic incearca mai multe sau asteapta mai mult timp si o sa vezi k n-o sa mai ai cosuri!