Stiu cum e...eu am 16 ani si sunt la liceu.si deja mi-e dor de desenele animate, de timpurile in care eram si eu mititik si avea altcineva grija de mine.ai dreptate, nu mai e nimic de facut, crsti, ca toata lumea. dar incearca sa privesti lucrurile dintr-o alta perspectiva.acm vei putea iesi fara sa ceri voie, sa fii un pic mai independent, sa ai o iubita, si chesti din asteacand suntem mici vrem sa fim mari, sa iesim, sa "fim pe picioarele noastre", iar cand suntem mari, vrem sa fim din nou mici, sa aiba altcineva grija de noi, si sa traim fara responsabilitati, dar nu se poate face nimic.incearca sa te gandesti la ceea ce iti doreai sa faci cand vei fii mare cand erai mai mic, si fa acum acele lucruri.nu se poate face mare lucru
Stai chill. Asa se intampla cu toti, ce credeai? Incearca sa inchizi TVul daca vezi atatea nedreptati. Ma rog... stiu cum e cu examenele, nu te-ai teme daca ai fi pregatita de ele cu adevarat.
Un sfat pe care ti-l pot da este sa faci cat mai multe activitati, ca sa ti se para ca timpul trece mai incet. Creaza-ti un scop in viata, ceva pentru care sa lupti. Daca prin intrebarile astea gen "de ce-s aici si de ce sunt atatea nedreptati?" crezi ca lupti, te cam inseli... fa ceva semnificativ. Am invatat asta din experienta si de la prieteni -> am 18 ani.
@geo...stai linistit/a.si eu am 13 ani... observ peste tot cate nedreptati sunt.in general la scoala. asta e. oamenii sunt mai rai.
cat despre trecerea timpului...crede-ma ca si eu parca nici nu mai am timp sa mananc.hai sa iti zic asa in mare ce fac eu in timpul saptamanii.deci luni dimineata trebuie sa ma trezesc la ora 7 ca altfel nu dovedesc.cu toate ca imi scriu in weekend la ce materii am tot nu am timp sa dorm oleaca mai mult lunea.asa deci ma trezesc mananc si ma apuc de invatat pana la 11.pana imi pregatesc ghizdanul pana una alta se face 11:15 cand ma apuc sa ma schimb.plec la scoala in majoritatea zilelor am ore pana la 18. termin orele vin acasa, mananc si dupa aia ma apuc de scris. si apoi iar ma trezesc la 7. si tot asa.sambata mai e vreun concurs ceva mai trebuie sa ma duc si la ala si tot asa.na ce sa-i faci.ata e viata.eu una DEJA astept vacanta de vara .
succes si nu te mai gandi la timp si la tot felul de lucruri. e mai bine sa treaca timpul cu ocazia asta cunoastem ce este bine si ce este rau in viata. te pooop papa :*