| g3orgy a întrebat:

Uff.am inceput vacanta aiurea straight face cu pedepse crying. buna in primul rand, deci, am si eu o problemuta, am 2 vecini care sunt fratii si amandoi m'au intrebat daca vreau sa stau cu ei si eu am zis ca nu c'as mica bla bla bla happy. dar am un fratior de 2 ani si 8 luni si cand ies la poarta (stau la casa) ei il cheama acolo la poarta la ei si parintii sau suparat ca eu eram c'am singura fata care statea intre 3 baieti straight face ca nu trebuia sa'l las pe fratele meu. si tati mi-a zis ca am interzis sa stau la poarta daca nu's instare sa am grija de fratele meu. dar problema e ca nu ma asculta deloc desii ii fac toate voiile si nu pot sa dau in el ca totusi e mic si il iubesc prea mult... si cand ies afara lui ii place sa stea acolo cu baietii cei mari si baietii mai bat apropori si eu i'am spus mamei ca ii tot zic lu fratele meu cumnate si a auzit tati si face orice sa numai stau in preajma lor. ba chiar imi zice ca port haine prea fixe si fuste scurte (mentionez ca am 14 anyshori) si unul dintre ei are 17ani si unul 19 anistraight face si m-am saturat sa ma certe din cauza lu' frateme'o straight face. chiar si atunci cand ies prin oras si se uita vreun baiat la mine se uita la el mai sa'l stranga de gat laughing. chiar nu stiu ce sa mai zic. am acceptat sa nu am prieten de la varsta asta dar numai pot. voi ce ati face in locul meu? astept sfaturi. multumesc anticipat! kiss tongue

3 răspunsuri:
| g3orgy explică:

Am avut 2 prieteni. pe ascuns big grin fara stie parintii... stiu ca sunt mari dar eu nu le fac nimic sincer straight face

| cute a răspuns:

Deci.eu cred ca la varsat ta este foarte normal sa ai un priten.mai ales in aceste vremuri.nu stiu parintii tai ce ganidre au dar incearca sa iiimbunezi cuceva.si referitor la acei baieti adevarul este casunt cam mari. daca zic ca nu aia vut nici-o data prieten.gasestet-i unul de varsta ta.chiar ar trebui si nu esti mica deloc.credema.e foartenoraml.altelet au si de la 11.chiar daca aceanu se poate numi o relatie. dar totusi.incearca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata, dar asta e ceva grav, stii nu ma prind care e a2a pedeapsa. Pai ce poti sa faci? Il tii pe diavolul mic legat de gard si incepi sa te imbraci cu niste paturi...cand iti e cald ia niste cearceafuri pe tine...la mine mergesmug bata fata te tzooc dulce:devil