Vezi de ce nu e bine sa fii "dependenta" de ceva sau cineva.Incearca sa te obisnuiesti cu situatia actuala pentru ca pe viitor poate te vei afla in aceiasi pozitie si vei sti sa gestionezi situatia mai bine.Incearca sa iti faci alti prieteni, prieteni buni, pe care nu trebuie sa ii vezi in fiecare zi.Nu trebuie sa vorbesti cu ei mereu la telefon.Este foarte important sa vorbesti cu ei exact atunci cand trebuie, cand esti intr-o "stare" din asta, si ai sa vezi cum ai sa te simti mai bine.Lasa "prietenii" de umplutura, nu trebuie sa doresti sa fii bagata in seama. Ei au de pierdut pentru ca nu te au pe tine in grup...nu tu, care esti exclusa.
Este o perrioada a adolescentei, pentru ca cam asta inseamna adolescenta: trecerea la maturitate, stabilirea relatiilor interumane dar si autocunoasterea. Este imposibil ca intr-un colectiv sa te intelegi bine cu toti. Atata timp cat ai anumite persoane in preajma carora sa te simti bine atunci restul nu trebuie sa te mai intereseze. Iar clasa de la scoala nu este singurul loc unde poti sa socializezi: exista netul, exista TPU unde sincer eu ma simt mai bine decat intr-un loc cu anumite persoane.
Iar chestia cu "nu mai vreau sa traiesc" iarta-ma dar este o idiotenie. Am mai intalnit situatii in special la fete. Stii, e foarte usor ca intr-un moment greu al vietii, in loc sa cauti o rezolvare a problemei, arunci o replica stupida ca asta si te consideri salvata. Dar astfel nu te vei maturiza niciodata.
Da, este o perioada a adolescentei. Incearca sa nu te mai atasezi asa de mult de prieteni, si ingnora-i tu pentru un timp. Pe urma, te vor intreba ce mai faci, daca esti suparata etc. Nu mai avea asa mare incredere in acesti,, prieteni``, fi mai sigura pe tine si apeleaza la prieteni doar pentru timpul liber si distractie.
Nu trebuie sa fii trista pentru ca cei din jurul tau nu te plac, deoarece ei nu sunt prieteni adevarati.Incearca sa iesi pe afara sa te distrezi, sa iti faci prieteni adevarati, si inca ceva:NIMENI NU MERITA LACRIMILE TALE, SI ACELA CARE LE MERITA SIGUR NU TE VA FACE SA PLANGI!
Te inteleg foarte bine. Am trecut si eu prin aceasta. Chiar mi-am revenit recent dintr-o stare constanta de deprimare. Sunt momente si momente. De obicei patesti asta atunci cand ai multe nefericiri si se aduna. Atunci incerci sa fii optimist dar nu poti. In primul rand trebuie sa iti dai seama ce s-a intamplat. Cauta o cauza si enumera efectele. Incearca sa intelegi de ce s-a intamplat asta si ce ar fi fost in alte situatii. Abia cand inveti ceva din problemele care au dus la starea aceasta poti merge mai departe.
Incearca sa iesi cat poti de des cu prietenii, chiar daca spui ca esti o prezenta stearsa si probabil ii vei indispune. Iti spun ca te vei simti mai bine si ei se vor bucura sa te poata ajuta. E ceva temorar. Incearca sa iesi pe afara, sa te bucuri de natura. Asculta melodii optimiste si cauta prezenta persoanelor dragi.
anonim_4396 întreabă: