| anonima201522222 a întrebat:

Uhm, sunt fata. Si am facut o greseala mare si s-a despartit prietenul meu de mine si acum are alta prietena si simt ca nu pot trai fara el. Cum pot sa il fac sa ma placa si sa aiba incredere in mine?
El ma injura si etc dar il plac enorm de mult. sad

5 răspunsuri:
| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Daca a ales pe altcineva e clar ca nu e al tau.Te cred ca esti trista dar nu il poti forta. Esti fata! Nu asta fac fetele! Ai demnitate! Al tau e pus deoparte.

| Neo12 a răspuns:

Buna!
Nu trebuie sa accepti sa fii injurata sau batuta niciodata. Astia nu-s barbati/baieti.
Lasa-l si treci mai departe pentru ca o sa gasesti pe cineva mai bun.
Un baiat adevarat nu se comporta asa urat cu o fata.o sa te ia de proasta mai tarziu daca ii permiti.
O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poți obliga un om să-ți stea alături. nu îl mai căuta, lasă timpul să treacă și o să vezi că-l vei uita.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Dragoste cu de-a sila nu se poate! Incearca sa te resemnezi, caci baieti mai sunt...
Bineinteles ca poti trai fara el! E o mare greseala sa fii dependenta de o persoana, sa-l faci pe el centrul vietii tale. Ocupa-ti mintea cu altceva. Prieteni, hobby-uri, filme etc. Orice, doar sa nu te mai gandesti la tip!

| BlackAndWhite1 a răspuns:

Lol daca te injura nu ai ce cauta cu el da-l incolo ca mai sunt baieti si cu bun simt n-ai de ce sa suferi dupa el. Mai ales daca e cu altcineva.