Prima data,accepta trecutul,ce a fost a fost,toti suntem oameni,toti gresim. A fost o greseala ca te-ai schimbat.
Frica te-a facut sa te gandesti ca s-ar putea sa il pierzi si de aceea te-ai schimbat in ce ai crezut ca o sa il faca pe el sa nu renunte la tine, dar facand asta, ai renuntat la felul tau de a fi.
Niciodata sa nu faci asta,trebuie sa fi tu mereu ( toti oamenii au defecte,trebuie sa i le accepti,daca de exemplu tie nu iti place sa asculti un anumit gen de muzica si lui ii place trebuie sa ii accepti partea asta sa zicem,nu sa zici ca " asculti asta, nu te suport " si sa te gandesti " asta sunt eu, nu imi place muzica asta, asa ca am sa ies din viata lui " = acesta este un exemplu banal,sa faci diferenta dintre felul tau de a fi si compromis - sper ca ai inteles diferenta. )
Be yourself, daca se intoarce la tine e bine, daca nu se intoarce, o sa fie altcineva si gata, macar ai invata ca daca renunti la tine,nu faci nimic.
Banuiesc ca daca te-ai schimbat asa,nici tu nu esti fericita,mereu stai cu frica,poate pleaca,poate se indragosteste de alta,etc.
Nu poti sta cu frica asta o viata, cine te plece pentru FELUL TAU DE A FI, ramane,cine nu pleaca,iar daca pleaca,sa te bucuri ca nu ti-ai pierdut prea mult timp cu cine nu trebuia.
Stii cum e,chiar daca porti o masca si multi sunt atrasi de tine,ai multe prietene, de fapt, pe tine nu te place nimeni, toti sunt atrasi de masca pe care o poti si tot singura esti Mai bine sa fi tu si sa ai un prieten bun, decat sa fi un fals si sa ai 10.
Bafta.
Am scris cam aiurea, eram atent in mai multe locuri, am transmis ideile, dar felul cum am facut-o e cam dezorganizat si cam scris gresit, dar sper ca intelegi.
Multumesc mult, chiar înțeleg stai liniștit
Nu e un fals, adică nu e un actor atât de bun, dar nici nu pun placa asta în fața.
Am să văd, chiar îți mulțumesc pentru ajutor și optimism.
Ma bucur ca ai inteles. Ideea e ca daca alegi sa te schimbi pentru o persoana nu o sa fi fericita, pentru ca esti nedreapta fata de tine si bla bla bla bla, ai inteles
Eh, eu iti urez bafta cu iubitul tau, coleg de banca - mai bine de atat nu se putea : ))