Pai... cum sati zic... Te indragostesti de cineva cand acel cineva face ceva special pentru tine, cand te respecta, cant iti ofera lucruri dragute.
In ziua de azi nimeni nu prea mai e respectuos.
La scoala(mai mult ca sigur) baietii nu ar aduce martisoare la profesori daca nu lear zice mamele lor.
Asta a fost un exemplu...ar mai fi sute...
Te vei indragosti cand va veni timpul stai linistita:*
te pup:*
(vezi ca t-am luat intrebarea-n serios!)
Fundi?
Nu ai cum sa gasesti MAREA DRAGOSTE din prima. La inceput te "combini' cu cineva ba ca arata bine ba ca iti place stilu lui etc, dar dupa aia incepi sa te obisnuiesti cu ideea ca deja formati un cuplu si te "plictisesti" nu te mai atrage nimic la el, incearca sa descoperi persoana dinauntru ceea ce el nu lase sa se arate deloc pe dinafara. fiecare persoana are un secret ascuns. si sa nu uitam ca dragostea la prima vedere nu exista! eu nu cred in asa ceva pentru ca daca te indragostesti la prima vedere de o persoana abia pe parcurs descoperi ce tip de pers e in realitate si risti sa nu mai fiti pe aceeasi lungime de unda! iar povestea cu fat-frumos. ti-am zis, incearca sa cunosti mai multi baieti, sa stai in preajma lor sa le vezi comportamentu dar si cum se comporta in prezenta altora si poate poate ceva te atrage sau macar incearca sa te apropii de cineva care crezi ca PE PARCURS il vei putea iubi cu adevarat! BAFTA:X
Dupa parerea mea nu esti mult prea mofturoasa sau perfectionista. Pur si simplu astepti baiatul potrivit pentru tine.Eu (spre exemplu) am 17 ani si 4 luni, si nici eu nu am avut nici o relatie mai lunga de 3 luni.Si cea care a durat 3 luni a fost singura, mai "de lunga durata" ca sa zic asa In rest. numai 1 sap-2-3-o luna-2 luni maxim . si asta pentru ca nu mi-a placut niciodata cu adevarat de cineva.De fiecare data mi-am facut iubit din plictiseala, pentru a-mi ocupa timpul cu ceva in plus sau pentru simplul fapt ca incercam sa am si eu o relatie normala, ca si celelalte fete de varsta mea. Ajunsesem sa fiu complexata, sa cred ca e ceva in neregula cu mine si ca nu sunt normala ca celelalte prietene/cunostinte ale mele.Mereu auzeam doar chestii gen "fratee nu exista baiatu` perfect.Nu-l mai cauta ca nu-l vei gasi" sau "Ana, nu e normal ca la varsta ta sa nu fi iubit niciodata, sa nu ai si tu o relatie serioasa.Schimba-ti comportamentul fata de X ", etc.
De aproximativ o luna, insa, pot sa spun ca lucrurile s-au mai schimbat.Acum sunt cu un baiat si totul e foarte diferit fata de pana acum.Nu incerc sa ma comport nu stiu cum pentru a dura relatia, nu ma complic, nu fac nici un efort... pur si simplu sunt eu si e totul ok.Nu m-am plictisit absolut deloc de el, ceea ce la mine deja inseamna foarte mult pentru ca pana acum m-as fi plictisit de oricare altul.Cand chiar ma hotarasem sa iau o pauza, de la relatiile copilaresti pe care le-am avut am inceput sa vorbesc cu el.Acum,tin sa cred ca va fi diferit totul si ca nu e doar o copilarie, ca pana acum.
Deci cel mai bine e sa nu te agiti, nu-i panica! Va aparea si acel "Fat - Frumos" pe care il astepti Iar referitor la iesirile mai dese, e alegerea ta. Poate ar fi mai bine, intr-adevar, sa iesi mai des, sa cunosti mai multa lume, pentru ca inchisa intre 4 pereti, ai mai putine sanse sa-ti gasesti perechea Dar cine stie