| SDavidS a întrebat:

Uitati care e problema crying SINCER nu vreau sa ma dau mare. Problema este ca am la aniversarea mea am primit haine (nu prea scumpe) dar arata cam bine si am parul asa cam spre sus si am iphone.Ma simt asa de prost si nu vreau ca sa colegi mei si profesori sa ma creada ca ma laud prea mult.Ce safac ca? Dau Funda care se ia in serios ce spun!

2 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

". să mă creadă că mă laud prea mult." I-a citeşte puţin "întrebarea" asta, ţie ţi se pare că nu te lauzi absolut deloc? Crezi că mie îmi pasă de hainele tale, sau de iphone-ul tău? Nu! Nu îmi pasă absolut deloc. Dar faza este că dacă vrei să nu creadă lumea că nu te lauzi, nu le mai spune de toate prostiile astea gen: "hei tu, ştiai că am iphone?" sau "hei, am primit nişte haine noi, îţi plac?".

| SweetSecrets a răspuns:

Daca ai lucrurile astea sa stii ca nu e mare lucru, adica cine va vrea sa te cunoasca va vedea dincolo de partea materialawinkingTotul depinde de atitudinea ta, binenteles ca mai intai te vor judeca dupa aparente dar dupa isi vor da seama cum estihappy [asta daca nu esti cu nasul pe susbatting eyelashes]
Profesorilor nu prea le pasa daca tu ai iphone sau cu te imbraci pentru ei toti elevii sunt egali si iti pun nota nu pe aspect ci pe raspunsuriwinkingSucces la liceu:*