| carla999 a întrebat:

Uitati cum sta treaba, miercuri am dat un test la istorie si am invatat si mi-am facut copii xerox din lectiile din care ne putea da testul(in caz ca nu stiam ceva) si in timpul testului am vrut sa ma uit si m-a prins profu si mi le-a luat din baca. Mi-a spus ca o sa i le arate dirigintei si dupa eu mi-am erut scuze...la finalul orei mi-a dat foile inapoi.Astazi este joi si maine am instorie si acum mi-e frica pentru ca poate ma va asculta sau va avea pata pe mine. voi ce ati face in locul meu?

Răspuns Câştigător
| vladutzzz_2456 a răspuns:

Ti'a luat foile din banca si atat? Nu ti'a dat nota 1? Nu te'a tinut un pic la morala? Ai scapat USOR! happy
In locul tau as invata pentru urmatoarea ora si, daca nu, as chiuli (in cazul tau ar fi cam aiurea...adica, dupa ce ca te'a iertat, tu sa pleci!? nu prea merge). Si la urma urmei, tot te va asculta...deci, prin chiul, amani totul si atat!
Iar despre "arta copiatului" (DA, este intr'adevar o ARTA!), trebuie exersata si, pe parcurs, vei capata experienta!winking
Pe mine nu m'a prins nimeni niciodata!big grin Poate am o capacitate de disimulare nemaintalnitahappy

Bafta cu istoria!

3 răspunsuri:
| Love4ever.EU a răspuns:

Invata si uh acum pentru ora viitoare! Si daca va vedea ca ai invatat te va ierta si va trece peste...Si ai grija data viitoare atunci cand copiezi!:*:*:*

| kesha:D a răspuns:

Pai as incerca sa ma calmez un pic``dupa aceea mash duce la respectivul prof sh as clarifica situatia, miash cere inca odata scuze, iash explica dc n-am putut invata, sh as incerka sa ma revansez...noroc:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

INVATA. mie imi pune 3 direct...