Naspa moment. Ei bine, eu sincer cred ca a luat si el in calcul posibilitatea ca tu sa nu il placi, deci nu va fi asa de surprins. Normal ca va fi ranit cand va afla, dar nu ai ce sa faci. Ce cred eu e ca daca tu nu simti nimic pentru el, pur si simplu nu va potriviti, cel putin nu acum. Oamenii se mai schimba si poate peste un an, doi va fi altfel, dar acum nu-i momentul. Apreciez ca nu vrei sa ai o relatie fara sentimente reale si impartasite. Cand va veni momentul sa vorbiti despre voi, spune-i si lui ca l-ai rani mai mult daca ati fi impreuna, iar tu nu ai tine la el atat si in felul in care tine el la tine. Ar exista intre voi un fel de tensiune, o lipsa de sinceritate.
Daca nu crezi ca-i poti vorbi asa, spune-i ca nu esti pregatita pentru o relatie, dar asta ii va lasa sperante ce probabil se vor narui oricum.
Tine cont si de faptul ca la varsta asta dragostea e trecatoare si e foarte posibil sa uite mai repede decat ai crede.
Pai, eu cred ca ar trebui sa ii spui direct, adica sa nu isi faca sperantze, e mai bine sa ii spui pentru. ca, cred ca s-ar supara daca ti-ai pune impreuna cu el, doar sa nu il faci sa sufere... dupa poate crede ca iti este mila de el... si Succes sper ca te-am ajutat, aaa si fundita?
Poti sa-i spui ca acum nu poti fi intr-o relatie dar peste ceva vreme lucrurile se vor schimba.In acest timp tu te poti gandi daca il placi sau nu. Poti intreba o prietene ce parere are despre situati sau pe mama. :*
Twister09 întreabă: