Lb romana te rog:
vA-TI Se scrie V-ati
Vreo-data se scrie! Vreodata
Nu nu m-am gandit. De ce? Profii au tot dreptul sa lase corigenti.Daca copilu nu invata nu are rost sa ajunga fara sa stie cat face 1+1 in clasa a 12
Foarte bine au facut. Eu nu m-am razbunat pe ei, dar i-am ironizat cu urmatoarea ocazie.
Probabil ca esti fata dupa nikk. Daca este asa si nu esti sora cu luda aia de NICHITA, asculta aici:are masina---citeva lame de ras lipite pe parbriz in raza de actiune astergatoarelor[superglue sau moment]se vor dezlipi cu cite o foita de parbriz, HA HA HA.Brevetata.Gem pe clanta, pioneze-n scaun si altele de genul ai incercat?
PA
Nici chiar asa.Noi ne razbunam pe profi la modul psihologic
Le plasam niste anonime cu poezioare cu vitejiile lor
In pauza mare e haz general in cancelarie.Mai sunt unii care nu gusta glumitele si ne mai ard cate-o lucrare, mai luam un scaun, mai facem o poezie si mai si
N-am auzit timpenie mai mare ca asta. Cum adica si-au batut profesorul? Doua suturi in fund de sa le sara ochii din cap, nu stiu sa ia cei doi, ce crezi? Putorile, au de ales. Pot pune dreak mina pe carte sa iasa cu ceva din scoala aia, sau pot sa nu mai mearga la scoala, daca vor sa ramina timpiti.
Si eu cunosc niste baieti care la sf de clasa a 12-a au bagat-o in tomberon pe profa de chimie ca-i lasase corigenti...acum nu stiu daca cel mai bine este sa te razbuni...depinde
)
Am incuiat-o pe profa de romana in clasa (trebuia sa dam lucrare) si i-am zis ca s-a blocat, si ea tipa ca "nu va fie frica, chem pe cineva, doaaamne daca raman copiii astia aici" E fain ca nu s-a prins. Pana la urma am "deblocat" usa si am scapat si de test
M-as razbuna pe profa de franceza, mereu a fost o mare scorpie, cu ifose cand mai mari cand mai mici, dar ieri a fost picatura care a umplut paharul : prima ora de franceza din clasa a 7-a inceputa cu un test... trecut in catalog, fara recapitulare nimic. Si mai face si diferenta intre clasa noastra si clasa la care e ea diriginta.
Cea mai cruda razbunare e sa tragi tare, si, peste ani, sa ajungi mai departe/sus ca el pe scara/status social. Practic tu nici sa nu-l mai vezi de acolo de sus unde te afli.
Adriadu întreabă: