Chiar regret ca nu am inteles niciun vers din cantec, dar povestea este foarte emotionanta, o adevarata poveste de dragoste.In ceea ce priveste despartirea ta de iubit, daca-mi permiti, te-as sfatui sa nu regreti prea mult acest lucru.Eu tind sa cred ca fiecare avem un suflet pereche pe care-l vom intalni la un moment dat in viata, iar despartirile ne ajuta sa avansam pe cararile nebanuite ale vietii.
Huh! mi`e nu mi-a venit a plange.ci a injura.melodia a fost superba dar.imi vine sa injur.asta pentru ca tipa acea este o nerecunoscatoare! si imi pare rau ca te-ai despartit de iubit dar atunci cand despartirea de iubit e recenta poti incepe sa plangi din orice.
... a mai postat cineva acest video pe youtube ca fiind una care misca orice suflet...atunci nu am raspuns nu m-am uitat... dar daca deja se posteaza a doua oara...deja am luat oboseala sa ma uit... e ceva incredibil ...mai ales in zilele noastre chiar si indragostit fiind sa fie capabil de un asemenea sacrificiu...pentru asta e nevoie de un suflet extraordinar...eu cred ca mai sunt suflete extraordinare...desi f putine la numar... da e un videoclip super misto!
Chiar frumos videoclipul.nu mi-a venit sa plang dar m a intristat pot sa spun.
I-a donat corneea pentru. a-si recapata vederea. Cred c-as fi facut la fel. E frumoasa fata, melodia nu!
Eu l-am vazut pentru ca am vazut raspunsul acela si intr-adevar e f trist... cine mai gaseste clip-uri interesante sa le mai recomande va rogg. si eu as face la fel
Am mai vazut clipul. Intr-adevar...am plans... e ft frumoasa povestea. si trista.
cori17 întreabă: