| adormuzika a întrebat:

Uitativa la poza mea de profil si dati-mi un sfat, asa numa de curiozitatebig grin...cum miar sta bine daca mas vopsi.(brunet, Blond, Roscat etc)kiss... Apropo eu sunt fata cu parul saten de sushappy

Răspuns Câştigător
| Onutzyk a răspuns:

Nu cred ca ti-ar sta mai bine daca te-ai vopsi. Cred ca ar fi mai bine daca ti-ai face suvite. Eu, de exemplu, am parul de o culoare cam ca a ta si in vara asta mi-am facut o suvita roz. Ai putea de exemplu sa te vopsesti ca Avril Lavigne.

Daca ar fi musai sa te vopsesti dintre brunet, blond, roscat te-as sfatui brunet pentru ca blond ai fi ca o tipa, femei, etc care a fost bruneta/blonda si s-a facut...blondastraight face. Iar roscata [daca te referi la rosu profund]...deh! daca te referi la rosu ffff inchis cu nuante si suvite negre ti-ar sta bine!

Sper ca te-am putut ajuta.
fundita?

3 răspunsuri:
| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Eu zic ca iti sta foarte foarte bine asa
dar ai putea daca tot vrei sa te vopsesty un ciocalatiu ti-ar sta super binewinking
:*

| Didii15 a răspuns:

Nu pot sa'mi dau seama. pune poza in ps.si modificati parul.blond roscat sau ce culoare vrei.

si ai sa vezi cum iti sta bine.:*

| DanMp3 a răspuns:

Esti draguta asa cu parul saten. nu face vreo prostie sa te vopsesti... poate vei regreta sau nu... eu zic sa ramai asa nevopsita