pe voi chiar va sperie lucrurile astea ireale? eu ma auit la filme horror din amuzament ...am vzt toate sezoanle din supernatural j mesaje de dincolo nu-i cine stie ce...fratilor nu va mai speriati de niste lucruri ireale... a si faza cu mary am so incerc sunt chiar curioasa da cand nu oi avea ce face...
Eu nu ma uit, scuze dar sunt prea fricoasa...
Vreau sa dorm la noapte
Va rog euuuuuu.nu mai vorbiti de ea!
Doamne..va rog nu mai spuneti nimic despre ea. Eu nu m-am uitat la filmul ala.Imi e prea frica
Stiu ca este numai o legenda.Dar frica este prea mare
Acuma am venit de la baie ce misto a fost sentimentul cand am vazut oglinda. @DarKjoceR e ceva.
as incerca am vzt un episot cu mary in supernatural sezonul 1 ep 5 j in mesaje de dincolo a fost...sincer nu cred o iota...
Ce am vzt in filmuletu ala...hmm niste fete...lumini...probabil cateva efecte speciale...tipete...hmm numai stiu ce mai era pacolo... a da un cap de porc taiat(parca asta era)...niste cranii...cam scurt pentru mine... daca ai ceva mai infricosator sa-mi zici j mie...am sa caut si eu un filmulet mai infricosator sa vad daca gasesc
Http://www.youtube.com/watch?v=T_lDFZ9GTIo&feature=related
imi place :X melodia app tot cu mary
http://www.youtube.com/watch?v=r2cwF7lZyDo
ep din supernatural sez 1 ep 5 cu mary mi-am placut mai marfa decat ep 4 care a fost absolut plictisitor
sa imi spui daca ti-au placut :*
Pey un filmulet/film horror fara tipete, sange, mate, cranii etc nu e film horror mai nou...deci...
Adevarat silvia ... da daca ai curaj uitate la unu din filmuletele de mai sus
Http://www.youtube.com/watch?v=wIGxKY5y6Mg&feature=related
sa-mi bag cv ca pan j eu m-am speriat :X
Exista si film gata stiu la ce ma uit in seara asta
The Legend of Bloody Mary
Gata fratilor cu Bloody Mary, Miley Cyrus si alte lucruri stupide care nu isi au rostul.Incetati!
Oau! poate fi o simpla poveste... eu una zic sa nu incerci cine stie. de oobicei un spirit nu vrea razbunare asa degeaba, fara motiv. site de mia jos e doar un film cum e cu dracula... ce e mai sus nu-s ce sa zic. uite daca crezi in dracula ( si nu pre cred) crezi si in bloody mary eu zic sa nu
Ce film plictisitor si am incercata dar nu mi-a aparut nimic an oglinda
este si o carte bloody mary si am citit-o scrie si legenda