Trebuie să mergi la un psiholog, dacă nu încearcă să nu te mai închizi în tine şi să fi mai deschisă cu ceilalţi, să le povesteşti ce ţi se întamplă. Plus, nu face vreo greseală... nu ai de unde să şti cine te-ar plange sau nu. Eşti încă mică şi nu-ti dai seama de ceea ce zici! Calmează-te... ia id : alyna. elena98 şi mai vb acolo. OK?
Incearca sa privesti partea plina a paharului.Nu trebuie sa suferi, pentru ca altii se i-au de tine, pentru ca ei o fac, fiindca ei sunt mai mari, si se cred ei mai smecheri daca fac asta.Si eu am patit-o, am patit si mai rau, pentru ca comentam.Nu trebuie sa crezi ei te privesc ca pe o ciudata.Crezi ca daca ai muri, nimeni nu ti-ar duce lipsa? Eu cred ca DA.Incearca sa gandesti mereu pozitiv! Sper ca te-am ajutat cu ceva!
Ce sa caute la psihiatru? Ei ii trebuie un psiholog.
Pai nu stiu daca te pot ajuta dar ..de ce te simti asa? ai probleme? ai patit ceva?
Incearca sa iesi cu prietenele mai mult sa va distrati sa vorbiti...altcv nu stiu ce sa zic
Potoleste-te. Lumea ar fi la fel fara tine. Unii iti vor simti lipsa. Parintii nu te vor uita - ceilalti, insa, da. Sa mori e complet inutil daca nu mori cu un scop. Si sa scapi de ceea ce consideri suferinta nu e un scop.
Sunteti tinere. Personalitatea voastra doar se formeaza si treceti prin schimbari serioase acum. Societatea in care traiti e data peste cap si asta va da si pe voi peste cap. De aici a evoluat conceptul emo, de aici s-au produs o gramada de greseli. Sinucigasii sunt cei care cred ca nu au nimic de pierdut daca mor. Eu cred ca tu inca esti de parere ca ai mai avea chestii pe care ai vrea sa le faci in viata asta. Sunt mii de lucruri pe care inca nu le-ai facut - pe care altii le-au facut si pe care si tu meriti sa le incerci - sa le cunosti.
Parerea mea e sa iti pastrezi viata si sa ti-o inchini unui scop mai nobil decat moartea. Sau sa mori macar pentru ceva in care crezi. E mai normal si mai onorabil. Succes!
Nu te mai gandii la asa ceva, pentru ca tu esti destul de mik si trebuie sa-ti traiesti viata nu sa mori. Si daca toti te fac ciudata lasa-i in pace sa vb pentru ei nu`i asculta.Sau daca te deranjaza atat de tare spune-le si tu k si ei sunt la fel daca te fac pe tine asa.Sau comenteaza la ei daca chiar nu iti convine dar bine daca sunt mai mari decat tine si crezi ca iti pot face cv mai bine taci si ii lasii sa vb pentru ei. Sper k te-am ajutat.Si nu mai plange k degeaba plangi din contra tot tie iti faci rau nu altora.:*
Sa spunem ca stiu prin ce treci... si crede-ma ca lumea ar fi mai trista fara tine, gandeste-te la prietenele tale cele mai bune, nu cred ca nu le-ai dat vreun sfat sau ceva... si mama ta, poate mai aveti divergente, dar aminteste-ti ca este fiinta care te iubeste neconditionat, ce s-ar face fara copilul caruia i-a dat vata si il iubeste si l-a crescut. Daca unii zic ca esti putin difetita nu trebuie sa te schimbi daca nu simti nevoia, fiecare om e diferit si ori cum, la 11 ani nu ai de ce sa iti faci asemenea ganduri, asta daca nu vrei sa apari pe la PROtv (glumesc! ) gandeste-te la alte lucruri
ingerash_1981 întreabă:
semy întreabă: