| Ellye a întrebat:

Uite. am iubit de (maine) 2 saptamani...si nu ne-am intalnit deloc. doar la un spectacol unde am dansat(eu)/cantat(el) amandoi. eu vreau neaparat sa ne intalnim, ca'altfel ne despartim. si-l plac de ceva vreme. mi-e rusine si ma tem de ce se va intampla la prima intalnire. sa stau langa el.sau sa stau fata in fata cu el? poate nu stiu ce sa spun sau.care-mi poate da' un sfat? dar nu de genu' "totul vine de la sine" sau, "asa e mereu la inceput". vreau sa-mi spuneti cam ce sa fac. exemple de subiecte si chestii de genul.si cum sa ma comport daca vad ca vrea sa ma sarute? (the first kiss from my lifee 13 ani).

2 răspunsuri:
| OneLove_2406 a răspuns:

Pai din moment ce aveti deja 2 saptamani. cred ca ar fi si cazul sa ma intalniti. el fiind baiat o sa se apropie de tine iar tu sa fii calma. ca sa nu iti zic ca totul vine de la sine iti spun ca e mai bine sa conduci tu totul. poti fii mai tupeista ( dar nu prea mult) preiei initiativa. daca te va saruta. mai intai se va apropia de tine. aici nu stiu cum sa-ti zic pentru ca chiar vine de la sine day dreaming. sincer va fi un moment special.iti spun doar sa fii tu. si clar intalnirea asta trebuie sa existe cat de curand:*

| PanaDeIdei a răspuns:

Hey! Nici eu cu pr meu nu ne-am vazut de cateva zile.si nu cred ca ne vedem in curand big grin dar, incearca sa il inviti la un suc daca vezi ca el tot nu preia initiativa. Nu e asa de complicat, si eu prima data m-am dat peste cap wow ce greu o sa fie...dar a durat 5 secunde laughing el se apropie de tine, si atunci tu nu prea trebuie sa faci nimic. Faci doar ce te inspira atunci, pe moment. Multa baftaaa :X sper ca te am ajutat :*.