| andreea_9339 a întrebat:

Uite am stat cu baiat sa. l numim x si prietenei mele i.am spus ca nu. mi plk de el iar ea i-a spus lui si el a inteles ca m-am ras de el da nu m-am ras si dupa aceea a stat cu cea mai buna prietena a mea cred ca sa imi faca in ciuda si tot timpu pe mess mi. a spus ca sa ras de mine pentru ca dupa ce s-a despartit de pr mea m-a intrebat daca vreau sa stau iar cu el si am spus ca da pentru ca imi placea de el si pana la urma am stat de 3 ori cu el si el a spus ca sa ras de mine oare e adevarat? Acum imi plk foarte mult de ell :X dar el zice ca is urata chatterbox... ceea ce nu cred. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| 0IoAnA0 a răspuns:

Pur si simplu el a vrut sa se razbune...poate ca acum chiar nu te mai place pentru ce i-ai facut (dar de fapt nu i-ai facut). trebuie sa-i explici tot fata in fata ca sa inteleaga toata povestea siii... poate se rezolva. bafta:X

2 răspunsuri:
| andreepetpu a răspuns:

Iti ceri scuze fata de el. Spui ca nu doreai sa sune asa.Apoi.Mai du-l cu lugu lugu si la urma zi-i adevaru(dar inainte il intrebi de ce crede ca esti urata -bonus/fa-te ca esti suparata- si spui ca nu crezi acelasi lucru despre el.

Spre ca e bun raspunsul meu.

Merit fundita big grin?

| florinmare89 a răspuns:

Eh nu ma pricem in astea