Pt ca atunci cand erai mica asta iti placea tie.Acum te-ai maturizat si nu mai ai aceas parere despre rame.
Cred ca atunci cand erai copil nici nu mai conta cu ce te jucai.Important era sa te joci
Este vorba de ramele de la tablouri sau ramele de la barci, ca sunt nedumerita, si nu stiu la care rame sa-ti raspund.
Vai de capul meu... despre rame taratoare care apar dupa ploaie si care sunt calcate in picioare de trecatori si arata scarbos, este intrebarea? Scuze... mi se parea mai nostima asa cum am interpretat-o eu! Eu nu am mai vazut o rama cred ca de vreo trei ani.
Si eu ma jucam cu broscute. Cred ca intre timp si-au facut efectul replicile mamei/bunicii etc: Nu mai pune mana ca iei boli/e scarbos/ e murdar/ e cah! etc. Ti-ai schimbat conceptia asupra a cat de sanatos si curat e sa te joci cu o rama: cand erai mica, te durea in pix de cat de curate sunt, acum, vocea din umbra isi face efectul. Desigur, daca vrei cu adevarat, poti invinge aceste conceptii si te poti juca iar cu rame
Poate cand erai mica erai prostutza
fratimiu cand era mci fgea de iarba il musca iarba
acum numai la iarba verde se duce.numai ca nu o fumeaza
Incearca sa gandesti logic: daca nu mai tin rahme in mana sigur bacteriile nu-mi vor mai invada casa...
sau cine stie poate ai uitat un mic detaliu din intrebare, poate storceai rahmele alea
acum poate ti-a trecut cheful de ucidere
treci la urmatorul nivel: oamenii
lol am glumit fara ofense
xoxooo, mary
@ ricafarafrica ...cu ce se hranesc cu pamant, huma d-astea sau.si cu... :-&? mi-i rushani sa zic .
@elena ...era chiar ciudat sa-mi fie frica sa tin un tablou in mana )))
@psiholoaga... nu cred ca mai vreau sa fac asa ceva
@nony... ))) chitaiai soareci... si acum cine se sperie de ei? totusi, ramele-s mai delicate
Pai poate te-ai jucat prea mult cu ele cand erai mica de ti s-a luat .
eu de exemplu, cand eram mica fugeam de broscute iar acum chiar imi plac.
eu si cand eram mica tipam cat puteam cand vedeam o rama soarecii in genere ma faceausa leshin si eu ma miram dc nu-mi place tom and jeryy
RoooneyThePuf întreabă: