| Allexaaaandra a întrebat:

Uite ca am o intrebare chiar stupidabig grin :de ce cand eram mica imi placea intr-un fel sa ma joc(,)cu ramele, ba chiar sa le tin in mana >:"... iar acum, fug de ele? laughing [chiar sunt curioasa de raspunsuritongue ]

14 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pt ca atunci cand erai mica asta iti placea tie.Acum te-ai maturizat si nu mai ai aceas parere despre rame.happy
Cred ca atunci cand erai copil nici nu mai conta cu ce te jucai.Important era sa te joci happy

| elena a răspuns:

Este vorba de ramele de la tablouri sau ramele de la barci, ca sunt nedumerita, si nu stiu la care rame sa-ti raspund.

| elena a răspuns:

Vai de capul meu... despre rame taratoare care apar dupa ploaie si care sunt calcate in picioare de trecatori si arata scarbos, este intrebarea? Scuze... mi se parea mai nostima asa cum am interpretat-o eu! Eu nu am mai vazut o rama cred ca de vreo trei ani.

nony
| nony a răspuns:

Eu ma jucam cu soareci..Ghici unde ma duc acum cand vad unu?
La mama dracuuuu! rolling on the floor

| psiholoaga a răspuns:

Si eu ma jucam cu broscute. Cred ca intre timp si-au facut efectul replicile mamei/bunicii etc: Nu mai pune mana ca iei boli/e scarbos/ e murdar/ e cah! etc. Ti-ai schimbat conceptia asupra a cat de sanatos si curat e sa te joci cu o rama: cand erai mica, te durea in pix de cat de curate sunt, acum, vocea din umbra isi face efectul. Desigur, daca vrei cu adevarat, poti invinge aceste conceptii si te poti juca iar cu ramehappy

| maryana5 a răspuns:

Poate cand erai mica erai prostutza happy
fratimiu cand era mci fgea de iarba rolling on the floor rolling on the floor il musca iarba rolling on the floor rolling on the floor
acum numai la iarba verde se duce.numai ca nu o fumeaza laughing
Incearca sa gandesti logic: daca nu mai tin rahme in mana sigur bacteriile nu-mi vor mai invada casa...
sau cine stie poate ai uitat un mic detaliu din intrebare, poate storceai rahmele alea laughing
acum poate ti-a trecut cheful de uciderewinking laughing
treci la urmatorul nivel: oamenii laughing
lol am glumit rolling on the floor fara ofense oh go on
rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor
xoxooo, mary peace sign

auran
| auran a răspuns:

Ai descoperit altfel de rame...

auran
| auran a răspuns:

Am glumit, nici mie nu-mi plac - mi-e scarba...

| Allexaaaandra explică:

@ ricafarafrica ...cu ce se hranesc thinking cu pamant, huma d-astea big grin sau.si cu... :-&? whistling mi-i rushani sa zic tongue.
@elena ...era chiar ciudat sa-mi fie frica sa tin un tablou in mana laughing)))
@psiholoaga...big grin nu cred ca mai vreau sa fac asa ceva tongue
@nony... rolling on the floor))) chitaiai soareci... si acum cine se sperie de ei? smug totusi, ramele-s mai delicate big grin

| Allexaaaandra explică:

Hey! @auran
urat din partea ta...

| rox a răspuns:

Pai poate te-ai jucat prea mult cu ele cand erai mica de ti s-a luat laughing.
eu de exemplu, cand eram mica fugeam de broscute iar acum chiar imi plac.happy

| ricafarafrica a răspuns:

1. nu mai esti copil
2.probabil stii si tu cu ce se hranescbig grin

| pink0angel a răspuns:

eu si cand eram mica tipam cat puteam cand vedeam o rama laughing soarecii in genere ma faceausa leshin laughing si eu ma miram dc nu-mi place tom and jeryy laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand suntem mici suntem mai incostienti, nu suntem asa speriosi, nu ne gandim noi la boli, la microbi sau alte chestii. Crescand ne dam seama de "pericole" happy

ps: eu si cand eram mica eram constienta laughing