| Alberto_Zgonea_1998 a întrebat:

Uite,Iubesc o fata foarte mult, pur si simplu numa la ea ma gandesc si no pot scoate de la suflet.Si i-am spus ce simt pentru ea,insa ea sta in Germania iar eu in Romania, si mi-a zis e distanta prea mare, ca ma vede doar ca pe un simplu amic si nu o sa mearga.Insa eu tot la ea ma gadesc si cateodata simt ca n-ar trebui sa renunt asa usor, fiindca nu cred ca o sa pot iubi pe altcineva mai mult ca pe ea.Acum suntem amici,ne intelgem destul de bine si o fac sa rada,mai strecor cateun compliment si vorbe dulci, dar cand ajungem la subiectul "Noi doi" ea evita sa vorbim despre asta. Oare o fi ea timida, si ma place dar e distanta prea mare si mi-a zis chsetile alea fiindca nu cred in relatile la distanta.Si sincer am nevoie de ajutor! Va rog frumos sa-mi raspundeti, ca orcice raspuns ma ajuta extrem de mult! Multumesc happy

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă spune că te vrea doar ca amic, încearcă măcar, să nu îi pierzi prietenia! Căci, de multe ori, se poate transforma și în altceva... : ))
Însă nu o sufoca cu declarații inutile, lasă un spațiu respirabil, și timpul să decidă! happy

6 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Se pare ca fata este mai lucida, judeca destul de matur.Sentimentul de iubire, nu poate veni doar dupa niste discutii purtate pe net.Da, poti sa nu renunti la a discuta cu ea, nici la acele sentimente, pe care tu crezi ca ar fi iubire.Este normal la 16 ani sa te indragostesti de cineva care iti vorbeste frumos,cu care ai ce discuta,dar pana la adevarata iubire, este drum lung(mai ales la voi!).
Daca ar avea alte sentimente pentru tine, fii sigur ca ti le-ar spune(mai ales ca sta in spatele unui ecran), dar ori este realista si stie ca la distanta nu se prea pot infiripa idile, ori ....are vreun prieten mai apropiat, la ea in tara.

| Blamely a răspuns:

Fata are dreptate, eu zic să încerci să uiti de ea, că totuși e o distanță mare.

| Sxx a răspuns:

Serios acum... daca ea tot evita subiectul nu mai are rost, adica pana la un punct ca dupa se va plictisi de tine.
O sa creada ca esti cine ce 'psihopat' rolling on the floor...
Cel putin eu zic sa mai incerci o data, dar sa o intrebi direct nu pe ocolite... poate fata intelege alt ceva.
Daca vezi ca baga scuze, si incearca sa evite subiectul e clar ca nu vrea o relatie la distanta si nu vrea sa se complice asa.
Iti zic din propria experienta, o fata se plictiseste ascultand acelasi subiect de multe ori, si incearca sa te evite usor, dar sigur happy
Sper ca ti-am fost de folos cumva! tongue

| Roibu a răspuns:

Salut! inteleg ca o iubesti mult pe acea fata si sa stii ca toate realatiile incep cu o prietenie niciodata nu au inceput direct cu luare de mana, cu sarutul etc. Este posibil ca ea sa mai fi avut asemenea experiente La Distanta care sa fi esuat iar de acolo si neîncrederea ca va merge si aceasta relatie. Ea doar locuieste in Germania sau este de nationalitate Germana? Uneori Dragostea cere sacrificii majore ea iti spune Relatia la distanta. Cum crezi ca ar sta lucrurile daca ai vita-o cateva zile? si ati fi mai aproape unulde altu silapropiu si lafigurat cu siguranta lucruriile ar sta altfel. Daca totusi nu iti este suficient acest raspuns si vrei lamuriri imi poti adresa intrebari. Cu Respect! Roibu C-tin utilizator tpu.ro

| Alberto_Zgonea_1998 explică (pentru Roibu):

Nu este de nationalitate, doar s-a mutat acolo din cauza unor probleme...

| WildCherry3 a răspuns:

Ce draguut. Pai, poate e genul de persoana foarte timida, poate te place dar nu stie daca sa iti spuna asta sau nu..De multe ori iti poti da seama prin cum vorbeste cu tine, de exemplu daca spui o gluma nu chiar asa amuzanta si ea rade deoarece te place si orice i-ai spune va fi fericita.Dar cum ai spus, distanta e mare..Si asta strica tot.

Acum luam cealalta parte. Poate tine foarte mult la tine dar ca la un amic.
Probabil ii place sa vorbeasca cu tine dar nu simte ceea ce simti tu pentru ea...
Oricum, tu sa nu renunti, nu sti niciodata cand se razgandeste.

Am avut si eu o situatie asemanatoare, si eram foarte nehotarata si intr-un timp acel prieten a renuntat..Imi pare rau si in ziua de azi, dar asta este.

Tu sa nu renunti la ea, plus ca va fi greu si pentru tine tinand foarte mult la ea, nu va fi usor.

Multa bafta! Sper sa fie sentimentul reciproc pentru amandoi.